Christophe Henrotay, hier links van Daniel Van Buyten.
Volledig scherm
Christophe Henrotay, hier links van Daniel Van Buyten. © photo_news

Christophe Henrotay, makelaar van Courtois en Carrasco, opgepakt in Monaco

Belgisch voetbalSpelersmakelaar Christophe Henrotay is op vraag van het Belgisch parket opgepakt in Monaco. Henrotay is momenteel de makelaar van onder meer Yannick Carrasco, Thibaut Courtois en Kevin Mirallas. De zaak staat los van ‘Operatie Zero’.

30 reacties

 • Luc Cleynhens

  2 jaar geleden
  Stop met al die belastingsvoordelen en laat al die paljassen evenveel belastingen betalen zoals de gewone werkmens dan stopt al dat gefraudeer vanzelf. Voetbal is het beste circuit om zwartgeld te laten witwassen, snapt ALLEEN de simpele mens dat ? Maar op de belastingen, euh sorry onze beleidsmensen zijn denk zelf betrokken partij !!!!!!!
 • Jean-Marie Gijsen

  2 jaar geleden
  Niemand stelt zich vragen waar al dat geld vandaan komt. Clubs in schulden en toch spelers kopen. Zoveel geld voor iemand zorgt voor problemen. En de vrijwilligers in de club krijgen een feestje met friet en mosselen. Maar ze werken wel het hardst. Controle ? Noppes.
 • Albert Van Daele

  2 jaar geleden
  Dat de belastingsinspectie en controleurs eens hun donkere bril willen afzetten, dan zien ze dat daar heel veel zwart geld rondgaat, ook in de amateursklassen!!, of wie beschermt wie?
 • Michael Vranckx

  2 jaar geleden
  Stop om te beginnen met overheidssteun te geven aan de clubs.Laat de fifa het voetbal onderhouden tenslotte plukken zij de vruchten.
 • David Van Petegem

  2 jaar geleden
  Hopelijk nemen ze Anderlecht geen punten af. Ze hebben nu al bijna niks.