Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere. © BELGA

Charles De Ketelaere worstelt met flinke herfstdip: “Niet zo gek dat het even minder loopt”

Club BruggeIn september had King Charles de wereld aan zijn voeten, vandaag worstelt hij zich doorheen de herfst. Of hoe De Ketelaere na een weliswaar begrijpelijke terugval zijn beste vorm moet terugvinden. “Charles is héél stabiel en zelfkritisch”, weet zijn zaakwaarnemer Tom De Mul. “Dit komt honderd procent zeker in orde.”

14 reacties

 • willem sliggers

  2 maanden geleden
  Een zaakwaarnemer voor CDK ? Die heeft geld geroken ! De mensenhandel kan beginnen.
 • RENE KEEGAN

  2 maanden geleden
  na een goeie 10 matchen in deze zwakke competitie al een dipje, wat zou dat zijn in de premier league denk je, waar harder getraind wordt dan hier tijdens de match gespeeld wordt !
 • dirk claeys

  2 maanden geleden
  de duivels een vergiftigd geschenk, speelminuten, en de oudjes die alles bepalen, volledig afgebroken tot onder de grond ? ze gaan in Brugge eens een lijn moeten uitzetten wie wel of niet bij de rode duivels de bank warm houd ? hetzelfde met Lang , Van Gaal heeft hem terecht op zijn plaats gezet ?
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Is echt goeie speler. Komt terug. Maar bij brugge maken ze er Messi van en dat is dom.
 • willy staes

  2 maanden geleden
  kijk internationaal nog niet opgewassen , niet met de duivels en nu ook weer niet , laat die jongen stilaan groeien .En media hemel hem niet op met een transferwaarde boven zijn werkelijke waarde te schrijven .
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.