Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere. © BELGA

Charles De Ketelaere worstelt met flinke herfstdip: “Niet zo gek dat het even minder loopt”

Club BruggeIn september had King Charles de wereld aan zijn voeten, vandaag worstelt hij zich doorheen de herfst. Of hoe De Ketelaere na een weliswaar begrijpelijke terugval zijn beste vorm moet terugvinden. “Charles is héél stabiel en zelfkritisch”, weet zijn zaakwaarnemer Tom De Mul. “Dit komt honderd procent zeker in orde.”

14 reacties

 • willem sliggers

  1 jaar geleden
  Een zaakwaarnemer voor CDK ? Die heeft geld geroken ! De mensenhandel kan beginnen.
 • RENE KEEGAN

  1 jaar geleden
  na een goeie 10 matchen in deze zwakke competitie al een dipje, wat zou dat zijn in de premier league denk je, waar harder getraind wordt dan hier tijdens de match gespeeld wordt !
 • dirk claeys

  1 jaar geleden
  de duivels een vergiftigd geschenk, speelminuten, en de oudjes die alles bepalen, volledig afgebroken tot onder de grond ? ze gaan in Brugge eens een lijn moeten uitzetten wie wel of niet bij de rode duivels de bank warm houd ? hetzelfde met Lang , Van Gaal heeft hem terecht op zijn plaats gezet ?
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Is echt goeie speler. Komt terug. Maar bij brugge maken ze er Messi van en dat is dom.
 • willy staes

  1 jaar geleden
  kijk internationaal nog niet opgewassen , niet met de duivels en nu ook weer niet , laat die jongen stilaan groeien .En media hemel hem niet op met een transferwaarde boven zijn werkelijke waarde te schrijven .
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.