Invaller Bedia duwde in het absolute slot een bal tegen de paal.
Volledig scherm
Invaller Bedia duwde in het absolute slot een bal tegen de paal. © BELGA
Charleroi CHA
1
EINDE
1
Antwerp ANT
 • 57' Goal Anass Zaroury
 • Viktor Fischer Goal 38'

Charleroi profiteert van foute inschatting van Antwerp-doelman Butez en houdt puntje thuis: 1-1

Jupiler Pro LeagueAls twee honden vechten om een been... hebben ze soms beiden een stuk. Charleroi en Antwerp maakten er een aangename partij van, hadden allebei kansen op de volle buit - Bedia trapte in blessuretijd nog op de paal, maar bleven uiteindelijk elk met een punt achter.

2 reacties

 • aster magnery

  2 maanden geleden
  Beste Mijnheer Gheysens, misschien ook eens investeren in een deftige doelman zoals club Brugge gedaan heeft.Voetbal begint met de nul te houden,dan heb je al een punt sowieso.Butez klaagt altijd dat hij weinig clean sheets heeft, maar de oorzaak ligt steeds bij http://zichzelf.de verdediging met oa Ritchie de Laet hoeft zichzelf niets te verwijten.
 • Luciano van As

  2 maanden geleden
  Laat ons hopen van niet , want ze lopen nu al naast hun schoenen met Naingolan in hun midden, ben eens benieuwd wat dit alles zal geven?
 1. Club een dag na de paintball en twee dagen voor Antwerp: “Iemand heeft me op adamsappel geraakt”
  Club Brugge
  2

  Club een dag na de paintball en twee dagen voor Antwerp: “Iemand heeft me op adamsappel geraakt”

  Wat doe je als trainer met een groep die in de Champions League van het kastje naar de muur is gespeeld en vijf goals om de oren heeft gekregen? Paintball, zo blijkt. Clement: “Ik had het de spelersgroep beloofd nadat we in mijn eerste jaar kampioen gespeeld zijn. Maar door corona werd dat steeds uitgesteld. Er was één heel goeie schutter bij, want hij raakte me op de adamsappel. Ik weet niet of het bewust was... Een verdachte? Ik zie ze allemaal even graag.”