BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
0
EINDE
0
KAA Gent GNT

Charleroi en Gent delen de punten in zwakke partij: zo schiet het niet op voor de Buffalo’s

Jupiler Pro LeagueAA Gent kwam ook in zijn tweede wedstrijd na Nieuwjaar niet verder dan een puntendeling. Na een gelijkspel thuis tegen Kortrijk, volgde in Charleroi een troosteloze 0-0. Zo schiet het voor de Buffalo’s niet op richting play-off 1.

5 reacties

 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  Dat idee van de strafschoppen is ok Marcel. Maar ik zou de puntenverdeling anders doen. Bij winst 3, de verliezer 0. Bij gelijke stand, de strafschop winnaar 2 en de verliezer 1. Dan is er toch verschil tussen verliezer/winnaar van strafschoppen of na de 90'.
 • Marcel De Maesschalck

  4 maanden geleden
  Bij 0 - 0 geen punten, dat zou pas eerlijk zijn. Sommige ploegen gaan met 11 voor de goal liggen om er toch maar geen binnen te krijgen. Voor de rest, tijd winnen op alle ongeoorloofde manieren. Eén manier om het toch interessant te maken. 5 strafschoppen VOOR de wedstrijd. Eindigt de match op een brilscore dat krijgt de ploeg die de strafschoppenserie won nog 1 punt en de andere niets. Op deze manier krijg je tenminste 1 ploeg die moet spelen voor de overwinning, en ook nog spektakel.
 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  Ze delen de punten niet. Dan zouden ze beide 1.5 punt krijgen en dat is niet het geval!
 • Jonathan Schoonbroodt

  4 maanden geleden
  Tjah, 't is al absurd op zich dat sterkhouders ergens anders moeten gaan spelen TERWIJL de competitie bezig is! Diit is pure discriminatie voor de betreffende clubs en competitievervalsing! De wintermercato zou moéten duren tot het einde van de Africa Cup!!
 • malfait christian

  4 maanden geleden
  Met Maleede en lemajic succes verzekerd