Next Gen: generatie 2003.
Volledig scherm
PREMIUM
Next Gen: generatie 2003. © Photonews/HLN

Champions League-basispion Cisse Sandra en een winger waar Van Nistelrooij wild van is: de grootste Belgische talenten uit 2003

Belgisch voetbalNu ook in de Champions League een basisplek voor Cisse Sandra, een van de talenten uit onze ‘Next Gen’-generatie 2003, die barst van het potentieel. Van Luca Oyen over Nathan Ngoy tot Daan Dierckx: ontdek hieronder de grootste 18-jarige Belgische talenten.

2 reacties

 • Guido Peigneur

  1 maand geleden
  Wij hebben in België genoeg talent, geef ze de kans in plaats te gaan shoppen in Zuid Amerika en Afrika.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Hoeveel % breekt echt door ?
 1. Terug in de tijd met kinderen van ex-chef sport en medegrondlegger Jan Pulinx: “De deurbel rinkelde. En toen stond Van Himst daar”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  3

  Terug in de tijd met kinderen van ex-chef sport en medegrond­leg­ger Jan Pulinx: “De deurbel rinkelde. En toen stond Van Himst daar”

  Corona is spelbreker: het Gouden Schoen-gala gaat in beperkte kring door. Het lijkt een worp terug in de tijd — de verkiezing was tot begin jaren 80 een kleinschalig event. Een blik op de tijd van toen door Isabelle en Erwin Pulinx, kinderen van ex-chef sport en medegrondlegger van de Gouden Schoen Jan Pulinx. “Rensenbrink kwam bij ons thuis eten: een wereldvedette, en zó bescheiden.”