Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Cercle Brugge CER
0
EINDE
0
KV Mechelen KVM

Cercle en KV Mechelen delen punten na een zout- en doelpuntenloos potje

Jupiler Pro LeagueCercle Brugge en KV Mechelen verhogen hun puntentotaal van drie naar vier. Daarmee is zowat alles gezegd na een wedstrijd die van begin tot eind op slot zat. Twee kansen voor Mechelen in de eerste helft, twee voor beide teams na de pauze en aan elke kant ook een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel: de afwezigen hadden voor een keertje geen ongelijk.

0 reacties

 1. “Het is dat Mignolet nog steeds doelman en geen wielrenner is, of de term Merckxiaans zou her en der zijn geopperd”: onze chef voetbal brengt hulde aan ‘Simon de Grote’
  PREMIUM
  30

  “Het is dat Mignolet nog steeds doelman en geen wielrenner is, of de term Merckxi­aans zou her en der zijn geopperd”: onze chef voetbal brengt hulde aan ‘Simon de Grote’

  “Nooit blonk het goud van de Schoen harder”, zo schrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier na de ongeziene triomftocht van Simon Mignolet (34) op de Gouden Schoen. Niemand die de voorbije 68 edities zó overweldigend won en dus kan er niet genoeg met lof gestrooid worden. “‘Big Si’ is vanaf nu ‘Simon De Grote’”, aldus Poissonnier, die ook zag hoe deze 69ste editie er vooral een voor de keepers werd.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).