Union-CEO Philippe Bormans.
Volledig scherm
PREMIUM
Union-CEO Philippe Bormans. © PhotoNews

CEO Philippe Bormans over de gekeerde titelkansen en de toekomst van Union: “Wij willen geen onehitwonder zijn”

UNIONTwee dramatische ontknopingen tegen Club lijken Union net voor de meet uit titelkoers te slaan. “Maar dit seizoen vergeten we nooit”, zegt Union-CEO Philippe Bormans, die al de toekomst plant. “Het is nu niet meer: ‘Union, oei, nooit van gehoord.’ Ze weten nu waar we voor staan.”

10 reacties

 • Geert Vande Walle

  1 week geleden
  Alle Europees spelende clubs hopen dat Union kampioen word !
 • josé delie

  1 week geleden
  Vergeet niet dat union vlak voor de play offs twee punten cadeau kreeg door de stopzetting van de match wegens rellen, negen min. voor affluiten ,waar brugge niet moeilijk over heeft gedaan ! Dat vond ik heel sportief van het club !
 • Jan Janssens

  2 weken geleden
  Union is de morele kampioen maar ze hebben het uiteindelijk zelf weggegeven. Enkel de onterecht lange schorsing van Vanzeir zie ik als "sabotage van buitenaf". Ik vrees dat het vechten tegen de bierkaai is om de beste spelers te behouden, en dat ze blij zullen mogen zijn als ze volgend seizoen in eerste blijven.
 • Ilse Verlinden

  2 weken geleden
  Amai, veel mensen die hier denken dat ze iedereen vertegenwoordigen. Ik hoop dat Union kan blijven meedraaien, maar als Undav en Nielsen al vertrekken, is er al heel veel kwaliteit weg.
 • Jacques Leonard

  2 weken geleden
  Gefeliciteerd meneer P. Bormans u reed een feilloos parcours bij UNION, hopelijk komen de grote ploegen niet de spelers weghalen. Bijkomend moet er gewerkt worden aan de infrastructuur moesten jullie Europees voetbal halen. Succes.