PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

CEO Peter Verbeke ziet door zijn analytische bril een positieve evolutie bij Anderlecht: “Neen, we zijn niet doodziek”

ANDERLECHT“Voetbal is een business waarin emoties regeren. Maar goede beslissingen neem je pas als je afstand neemt van het emotionele.” CEO Peter Verbeke bekijkt de crisis op Anderlecht door een rationele en analytische bril. “Ik focus mij op de dingen die we wél kunnen controleren.” Een uiteenzetting over de zomermercato, de mentaliteitswijziging en het werk van Mazzu.

23 reacties

 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Het is bewonderenswaardig hou Albert de Lovendeghem zijn team blijft verdedigen en getuigt van een groot paarswit supportershart. Wat wel telkens opnieuw zeer storend overkomt, is het keer op keer in diskrediet brengen van de nieuwe fiere vaandeldrager van het Belgisch voetbal. Ik zie de meerwaarde hiervan echt niet.
 • luc meeus

  4 maanden geleden
  Men moet wel een speciale bril dragen om die positieve evolutie te zien.
 • Elle Devee

  4 maanden geleden
  Wanneer hebben we dat nog gehoord? O ja, dat verkondigen ze nu al enkele jaren.
 • Guy De Vos

  4 maanden geleden
  Anderlecht is klaar voor de degradatiestrijd.
 • Sonja De Grave

  4 maanden geleden
  Blijkbaar heeft Albert een andere grote fiancier gevonden voor zijn ploeg. Nu op dit ogenblik zijn ze nog armlastig. Nog heel veel schulden wat inpliceert dat er geen grote aankopen kan gedaan worden wat dan op zijn of haar beurt tot gevolg heeft, zeer matig spel. Het één hoeft niet noodzakelijk te volgen uit het andere, maar dit seizoen is dit wel een feit. Anderlecht is op dit ogenblik , en waarschijnlijk nog een aantal jaren, een notoire middenmotor geworden.
 1. Onze huisanalist Marc Degryse scherp voor Club-coach Scott Parker: “Verontrustend wat hij doet”
  PREMIUM
  14

  Onze huisana­list Marc Degryse scherp voor Club-coach Scott Parker: “Verontrus­tend wat hij doet”

  De 24ste speeldag van de Jupiler Pro League behoort alweer tot het verleden. Onze huisanalist Marc Degryse zag hoe het aanvallend voetbal van leider Genk beloond werd én merkt dat de tijd begint te dringen voor Club-coach Scott Parker. “Club kon tegen Antwerp in balbezit geen kansen creëren. Als je dan zo lang wacht om Nielsen en Yaremchuk te brengen, lijkt het alsof je als trainer tevreden bent. Na zo’n offensieve prestatie vind ik dat verontrustend...”