Carl Hoefkens viel dit seizoen al op met zijn actieve coaching als assistent.
Volledig scherm
Carl Hoefkens viel dit seizoen al op met zijn actieve coaching als assistent. © Photo News

Carl Hoefkens volgt Alfred Schreuder op als hoofdcoach van Club Brugge: “Kijk enorm uit naar deze nieuwe rol”

Club BruggeClub Brugge is de opvolger van de naar Ajax vertrokken Alfred Schreuder niet ver gaan zoeken. Blauw-zwart geeft het vertrouwen aan Carl Hoefkens, die de stap zet van assistent naar hoofdcoach. “Ik wil mij volledig geven om bij te dragen aan de verdere uitbouw en successen van Club”, aldus Hoefkens, die zal bijgestaan worden door beloftencoach Rik De Mil en ex-speler Paul Okon.

32 reacties

 • Henri Papel

  1 maand geleden
  30 reacties. 30 toptrainers. De clubs die nog geen trainer hebben moeten hier maar effe komen vissen. Men vergeet dat elke trainer ooit eens begonnen is. Wie kende Klopp bij Mainz?
 • Ivan Van Wontergem

  1 maand geleden
  Oei, en net nu we een voorsprong hebben op de rest. Zal een serieuze stap achteruit zijn. Hopelijk heeft dit ook geen gevolg op gebied van degene die de club zullen verlaten. Heb mijn twijfels bij deze keuze.
 • domien deschutter

  1 maand geleden
  En dat kon niet bij clement?
 • Erwin Hyndrikx

  1 maand geleden
  Iemand moet als tussenpaus dienen. Hoefkens is dan de beste keuze. Alleen weet je nu al dat die het heel moeilijk gaat krijgen. Een grote mond heeft hij wel, maar zijn slaagkansen schat ik laag in. Volgend seizoen wordt het seizoen van de outsiders (Antwerp, Genk, Gent) - Anderlecht zonder Kompany haalt de eerst 4 niet). Vier op een rij zit er niet in voor Brugge denk ik.
 • Tamara Thys

  1 maand geleden
  Hoefkens kan niet beter doen dan de afgelopen 3 seizoenen; of hij moet de dubbel pakken of Europees overwinteren in de C.L. En dat hangt van de loting af. Gelukkig een Belgische trainer die een kans krijgt