Michel Verschueren krijgt een verjaardagstaart van Hugo Camps.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Verschueren krijgt een verjaardagstaart van Hugo Camps. © Photonews

Camps interviewt de immer vurige Michel Verschueren, vandaag 90: “Die smeerlap van een corona vergalt mijn ouwe dag”

Belgisch voetbal“Er was een intiem feestje gepland. Corona heeft het me niet gegund. De smeerlap van een virus neemt de vreugde van het leven weg.” Nee, het vuur bij Anderlechticoon Michel Verschueren, vandaag jarig, is nog niet gedoofd. Dat stelde onze columnist Hugo Camps vast tijdens een interview ten huize Verschueren. “Mijn zoon Michael hoor je niet klagen. Al heeft hij wel een minpuntje.” 

12 reacties

 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  Één Ferme proficiat Mister Michel, en hopelijk nog heel vele jaren te zien op jou Anderlecht en tevens dat u nog een paar keer mag beleven dat RSCA kampioen speelt en een mooie Europese campagne. Net als in jou gouden jaren al grijze vos zonder omwegen op u doel afging. Herinner me vb, dat Mister Michel zovele jaren geleden sprak van bene Liga,. Mister Michel was altijd open voor mooie uitdagingen. Mister Michel, nog vele jaren en met jou RSCA.
 • frank verbeeck

  2 maanden geleden
  Proficiat Mister Michel, ongekende persoonlijkheid-karaktermens met dito resultaten en recht voor de raap....zonder trallala....! Hopelijk nog vele jaren in goede gezondheid...! Geniet van de dingen die je graag doet.....!
 • Michel Vandewiele

  2 maanden geleden
  Hij noemde zichzelf "mister" dat was hij inderdaad in de top 10 van arrogantie kot maken van mensen en het onbestaande familiaal leven, sorry heb, en ik niet alleen, weinig respect kunnen opbrengen voor hem. Laat die huldigingen maar achter wege.
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Nog vele goede jaren samen met uw echtgenote Michel en hopelijk kan je binnenkort toch nog een familiefeest geven.
 • Francky De Gloire

  2 maanden geleden
  Heel veel respect voor Mr Verschueren, zo zouden er meer moeten zijn !
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei