Was de kopbal van Lamkel Zé al dan niet achter de doellijn?
Volledig scherm
Was de kopbal van Lamkel Zé al dan niet achter de doellijn? © Eleven Sports

Camera’s op doellijn: vijftien maanden geleden nog goedgekeurd, sindsdien geen woord meer over gezegd

Jupiler Pro LeagueWas de bal van Lamkel Zé over of op de lijn? Niemand die het met zekerheid kan zeggen. Terwijl de Pro League vijftien maanden geleden beslist had om camera’s bij de doellijn te zetten. “Hoeveel daar het afgelopen jaar over gezegd is? Nul woorden.”

8 reacties

 • vanrobaeys franky

  2 jaar geleden
  Wij moeten niet zien of de bal achter de lijn is als de lijn rechter het heeft gezien is dat toch genoeg
 • jan boden

  2 jaar geleden
  Eerst een overbodige rode kaart voor Miazga en dan een goedgekeurd doelpunt waarvan we nooit zullen weten of deze geldig was of niet. Het seizoen had een fraaier einde mogen krijgen.
 • André Lambrechts

  2 jaar geleden
  Brugge heeft ook eens zo´n goal cadeau gekregen tegen Antwerp, toen stond de lijnrechter op meer dan 10m van de achterlijn en die keurde goal goed
 • Hugo Schelstraete

  2 jaar geleden
  Als alle profs en traine nu eens een paar tientallen euro op tafel leggen dan is dat zo gefikst.
 • Rachid Kourrich

  2 jaar geleden
  of de bal er helemaal achter is kunnen wij niet zien , de spelers die daar staan wel en die hebben niet geklaagd en de lijnrechter ook . Nu maakt men hier een drama van maar twee weken geleden op Anderlecht werd geen woord gesproken over de verkeerde lijnen die getrokken waren , Kompany(top coach) begrijpt het nu allemaal niet maar in Brussel bleef hij wel stil , wees altijd eerlijk ook al is het in je nadeel.