BELGA
Volledig scherm
© BELGA
2
EINDE
1
 • Selim Amallah 61'
 • Michel Ange Balikwisha 77'
 • Roman Bezoes 8'

Buffalo's geven het wéér weg op Sclessin, Vanhaezebrouck: “Heel slechte zaak gedaan”

Jupiler Pro LeagueStandard-AA Gent kende in de play-offs een gelijkaardig scenario als in de competitie. De Buffalo’s begonnen goed, maar ze morsten met de kansen en ze gaven weer een voorsprong uit handen. Als Oostende morgen wint op KV Mechelen, drijft het zijn voorsprong in de Europe play-offs op tot 5 punten. 

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.