Brokken bij de kampioen: zijkant van bus beschadigd tijdens feestgedruis

6 reacties

 • Guy Boterberg

  1 jaar geleden
  Bij de beesten af. Grote klasse
 • Ben Detrez

  1 jaar geleden
  Mag dit zo maar? En waar is de politie?
 • Mi Janssens

  1 jaar geleden
  Schandalig dat ze dit voor de tweede maal toelaten en bengaals vuurwerk, dit in volle corona !! Bedankt voor onze zomer en aan hoofd van van de stad! Schaam jullie!
 • Ben Den Baes

  1 jaar geleden
  En in welke zin is dat nu een verrassing dat dit gebeurt?
 • Ben Detrez

  1 jaar geleden
  Ze hebben daar blijkbaar nooit van Corona gehoord. Waar is de politie?
 1. 5 weken vrij, maar geen vakantie: WK in Qatar zal spelers in ons land weinig extra verlofdagen opleveren
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  2

  5 weken vrij, maar geen vakantie: WK in Qatar zal spelers in ons land weinig extra verlofda­gen opleveren

  Hoewel het WK in Qatar zorgt voor een ongezien lange winterstop van maar liefst vijf weken in de Jupiler Pro League, hoeven de spelers van onze topclubs geen hoop te koesteren op een weekje verlof. Het gebrek aan wedstrijden tussen 13 november en 23 december wordt door onze topclubs vakkundig dichtgefietst met hetzij een stage, hetzij oefenwedstrijden in eigen land. Een overzicht.
 2. INTERVIEW. Duitse ex-topref en musicus Herbert Fandel is de nieuwe scheidsrechtersbaas in België: “Denken dat de VAR geen fouten maakt, is onzin”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  1

  INTERVIEW. Duitse ex-topref en musicus Herbert Fandel is de nieuwe scheids­rech­ters­baas in België: “Denken dat de VAR geen fouten maakt, is onzin”

  Als Duitse topref - Herbert Fandel (58) floot in 2007 de CL-finale AC Milan-Liverpool - én begaafd musicus heette hij ‘de Pianist’ in het voetbal. Sinds deze maand dirigeert hij als nieuwe scheidsrechtersbaas de Belgische toprefs: “Ik leef niet op de maan, ik wil present zijn voor de scheidsrechters.”