Boyata had niet z'n avond tegen KV Oostende.
Volledig scherm
Boyata had niet z'n avond tegen KV Oostende. © Photo News
Club Brugge CLU
4
EINDE
2
KV Oostende KVO
 • 34' Goal Hans Vanaken
 • 39' Goal Ferran Jutglà
 • 73' Goal Casper Nielsen
 • 80' Goal Fanos Katelaris
 • Fraser Hornby Goal 57' 65'

Blunderende Boyata en wéér twee penaltymissers, maar Club Brugge houdt de punten wel thuis tegen KV Oostende

Jupiler Pro LeagueOpnieuw twee gemiste strafschoppen en twee flaters van Dedryck Boyata. Club hield de drie punten thuis tegen KV Oostende, maar beleefde allesbehalve een rustige avond.

40 reacties

 • gaston bergmans

  3 maanden geleden
  al die internationals niets waard straks aan hoedt om te blunderen
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Thijs en Goethals hadden ook geen diploma, Jan
 • Kurt Calebout

  3 maanden geleden
  Wanneer gaan ze die kapiteinsband aan Mignolet geven? Vanaken is geen kapitein waardig! Ik zeg dit al MAANDEN! Zie de penalty's. Pfff wat een klucht
 • Jan Wybo

  3 maanden geleden
  Albert,de scouting van rsca zou beter eerst een trainer met diploma zoeken
 • Peter Gabriels

  3 maanden geleden
  Boyata is gekocht voor 2 mijloen. Wij Belgen hebben de neiging om de waarde van spelers om de internationale markt naast ons neer te leggen. Maar in ons verdediging in Qatar zal Boyata de duurste zijn. Denaeyer,Alderwereld en Vertongen zijn gratis.
 1. “Volgend jaar is hij van jou, capi!”: hilariteit bij spelers van Union, die aanvoerder Teuma z’n eigen Gouden Schoen schenken
  3

  “Volgend jaar is hij van jou, capi!”: hilariteit bij spelers van Union, die aanvoerder Teuma z’n eigen Gouden Schoen schenken

  Grappig momentje op training, vanmiddag bij Union. Aanvoerder Teddy Teuma (29), die gisteren op het Gala van de Gouden Schoen uiteindelijk net naast het podium viel, kreeg dan toch zijn eigen exemplaar overhandigd. Iets wat voor de nodige hilariteit zorgde in het Dudenpark en Teuma ging dan ook maar al te graag op de foto met het kleinood. “Volgend jaar is het de jouwe, capi!", klonk het vol zelfvertrouwen in het bijschrift. Aan de Fransman om komende zaterdag, in Charleroi, zijn kandidatuur al meteen extra kracht bij te zetten.
 1. Achter de schermen bij de Gouden Schoen: “Mocht Michael Jackson er geweest zijn, dan had hij Marc Degryse gevraagd om mee op tournee te gaan”
  PREMIUM

  Achter de schermen bij de Gouden Schoen: “Mocht Michael Jackson er geweest zijn, dan had hij Marc Degryse gevraagd om mee op tournee te gaan”

  Het prestige van de Gouden Schoen steeg enorm met de tv-show: voetbaliconen en topartiesten kleurden het gala, de emoties van winnaars en verliezers laaiden hoog op. Legio zijn de straffe verhalen achter de schermen. Zoals Lorenzo Staelens die niet wou komen maar door Luk Alloo per helikopter toch werd overhaald. De streken van internationale diva Mariah Carey. Het optreden van wijlen Pelé. En welke ex-prof was eigenlijk de beste danser op de afterparty? Bevoorrechte getuigen blikken terug op opvallende anekdotes.