Boyata had niet z'n avond tegen KV Oostende.
Volledig scherm
Boyata had niet z'n avond tegen KV Oostende. © Photo News
Club Brugge CLU
4
EINDE
2
KV Oostende KVO
 • 34' Goal Hans Vanaken
 • 39' Goal Ferran Jutglà
 • 73' Goal Casper Nielsen
 • 80' Goal Fanos Katelaris
 • Fraser Hornby Goal 57' 65'

Blunderende Boyata en wéér twee penaltymissers, maar Club Brugge houdt de punten wel thuis tegen KV Oostende

Jupiler Pro LeagueOpnieuw twee gemiste strafschoppen en twee flaters van Dedryck Boyata. Club hield de drie punten thuis tegen KV Oostende, maar beleefde allesbehalve een rustige avond.

40 reacties

 • gaston bergmans

  3 maanden geleden
  al die internationals niets waard straks aan hoedt om te blunderen
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Thijs en Goethals hadden ook geen diploma, Jan
 • Kurt Calebout

  3 maanden geleden
  Wanneer gaan ze die kapiteinsband aan Mignolet geven? Vanaken is geen kapitein waardig! Ik zeg dit al MAANDEN! Zie de penalty's. Pfff wat een klucht
 • Jan Wybo

  3 maanden geleden
  Albert,de scouting van rsca zou beter eerst een trainer met diploma zoeken
 • Peter Gabriels

  3 maanden geleden
  Boyata is gekocht voor 2 mijloen. Wij Belgen hebben de neiging om de waarde van spelers om de internationale markt naast ons neer te leggen. Maar in ons verdediging in Qatar zal Boyata de duurste zijn. Denaeyer,Alderwereld en Vertongen zijn gratis.
 1. Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrustreerd is, is álles zwart en slecht”
  PREMIUM
  22

  Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrus­treerd is, is álles zwart en slecht”

  Na meer dan acht jaar lief en leed te delen met Club Brugge, zit ze straks samen met Ruud Vormer in een loge van Zulte Waregem. “Ik ben blij dat hij níet mag spelen, het is zo al verwarrend genoeg.” Roos America (37), over de breuk van manlief met blauw-zwart, het buitenland, een ‘pubercapuchon’ en broccoli met kip. “Als je de enige bent die constant vrolijk moet doen... ‘Ja, dááág. Zoek het ‘effe’ lekker uit’”
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. “Ik vond dat het nog lang duurde voor een grotere Europese club hem kwam weghalen”: ex-club en ex-collega’s geven geheimen prijs van ‘methode Fredberg’
  PREMIUM
  7

  “Ik vond dat het nog lang duurde voor een grotere Europese club hem kwam weghalen”: ex-club en ex-collega’s geven geheimen prijs van ‘methode Fredberg’

  Identiek is de situatie niet, maar parallellen zijn er zeker. Toen Jesper Fredberg (41), de nieuwe CEO of Sports van Anderlecht, in 2019 de sportieve teugels bij Viborg FF in handen nam, speelde de ploeg in tweede klasse. Sindsdien promoveerde het, debuteerde het Europees én legt Viborg de grote Deense clubs het vuur aan de schenen. Wij gingen in Denemarken op zoek naar ‘de methode van Fredberg’. “Hij stuurde zelfs bloemen naar onze echtgenotes.”
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.