Boyata had niet z'n avond tegen KV Oostende.
Volledig scherm
Boyata had niet z'n avond tegen KV Oostende. © Photo News
Club Brugge CLU
4
EINDE
2
KV Oostende KVO
 • 34' Goal Hans Vanaken
 • 39' Goal Ferran Jutglà
 • 73' Goal Casper Nielsen
 • 80' Goal Fanos Katelaris
 • Fraser Hornby Goal 57' 65'

Blunderende Boyata en wéér twee penaltymissers, maar Club Brugge houdt de punten wel thuis tegen KV Oostende

Jupiler Pro LeagueOpnieuw twee gemiste strafschoppen en twee flaters van Dedryck Boyata. Club hield de drie punten thuis tegen KV Oostende, maar beleefde allesbehalve een rustige avond.

40 reacties

 • gaston bergmans

  3 maanden geleden
  al die internationals niets waard straks aan hoedt om te blunderen
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Thijs en Goethals hadden ook geen diploma, Jan
 • Kurt Calebout

  3 maanden geleden
  Wanneer gaan ze die kapiteinsband aan Mignolet geven? Vanaken is geen kapitein waardig! Ik zeg dit al MAANDEN! Zie de penalty's. Pfff wat een klucht
 • Jan Wybo

  3 maanden geleden
  Albert,de scouting van rsca zou beter eerst een trainer met diploma zoeken
 • Peter Gabriels

  3 maanden geleden
  Boyata is gekocht voor 2 mijloen. Wij Belgen hebben de neiging om de waarde van spelers om de internationale markt naast ons neer te leggen. Maar in ons verdediging in Qatar zal Boyata de duurste zijn. Denaeyer,Alderwereld en Vertongen zijn gratis.
 1. Nieuwe Partnership Manager Anderlecht, die notoire Standard-fan blijkt te zijn, haakt af na haatberichten
  Belgisch voetbal
  9

  Nieuwe Partner­ship Manager Anderlecht, die notoire Standard-fan blijkt te zijn, haakt af na haatberich­ten

  Vandaag ging op Anderlecht normaal gezien een nieuwe ‘Partnership Manager’ aan de slag, de man die instaat voor de contacten met de commerciële partners van de club. Nadat uitlekte dat de man een notoire Standard-fan is en zich in het verleden laatdunkend uitliet over Anderlecht regende het haatberichten van paars-witte fans. De man heeft nu zelf beslist om af te zien van de job.
 2. Bedrijf van Wouter Vandenhaute en Sporza-anker Catherine Van Eylen factureert volgens ‘Humo’ jaarlijks 500.000 euro aan Anderlecht
  Anderlecht
  74

  Bedrijf van Wouter Vandenhau­te en Spor­za-an­ker Catherine Van Eylen factureert volgens ‘Humo’ jaarlijks 500.000 euro aan Anderlecht

  In het vernietigende ‘Humo’-artikel over niet-uitvoerend Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute komt ook diens vrouw Catherine Van Eylen ter sprake. Volgens ‘Humo’ factureert Vandenhaute aan RSCA via een vennootschap die ook op naam van de Sporza-journaliste staat én moet ze zich laten vervangen telkens als Vandenhaute of Anderlecht negatief in het nieuws komt. Van Eylen zou de komende dagen “haar positie binnen de vennootschap wel herbekijken.”
 3. Onze huisanalist Marc Degryse scherp voor Club-coach Scott Parker: “Verontrustend wat hij doet”
  PREMIUM
  14

  Onze huisana­list Marc Degryse scherp voor Club-coach Scott Parker: “Verontrus­tend wat hij doet”

  De 24ste speeldag van de Jupiler Pro League behoort alweer tot het verleden. Onze huisanalist Marc Degryse zag hoe het aanvallend voetbal van leider Genk beloond werd én merkt dat de tijd begint te dringen voor Club-coach Scott Parker. “Club kon tegen Antwerp in balbezit geen kansen creëren. Als je dan zo lang wacht om Nielsen en Yaremchuk te brengen, lijkt het alsof je als trainer tevreden bent. Na zo’n offensieve prestatie vind ik dat verontrustend...”