BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Blijvende gehoorschade voor Romo nadat voetzoeker naast hem ontploft? OHL kan klacht indienen tegen Standard en supporter

Belgisch voetbalZaterdagavond op Sclessin hoorde OHL-doelman Rafael Romo niet met zijn rechteroor, een gevolg van de voetzoeker die net naast hem ontplofte in de laatste minuut van de blessuretijd. Zondagnamiddag was zijn gehoor nog steeds niet volledig terug.

38 reacties

 • Etienne Durinck

  2 maanden geleden
  Waar blijft de totale nul tolerantie tegenover elke vorm van agressie ? En let nu wel heel goed op hoor. De niet tolerantie tegenover die 'rookbommetjes' vormt hier zelfs een basis van. Wanneer die rookbommetjes mogen en kunnen ? Dan kan er beslist nog (veel) meer. Al dat gedoe ? Moet gewoon uitgeroeid worden. Wie zich hier niet wil aan houden ? Heeft meteen en voor altijd afscheid genomen van het stadion.
 • Dimitri De Witte

  2 maanden geleden
  Ik blijf erbij. Wat men ook op een veld gooit, bestraffen! Een glas/bekertje bier = 500 € + 6 maanden stadionverbod bv. Zal rap gedaan zijn met die helden. In Engeland is dat gewoon wet, maar hier mag en kan dat allemaal!
 • ivan baelde

  2 maanden geleden
  Idd forfait nederlaag toekennen, echte supporters zullen zich vlug aanpassen.
 • pascal de haes

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat men dit crapul dat zich voetbalsuporter noemt eens keihard aanpakken
 • Dirk Theys

  2 maanden geleden
  En dus blijft alles bij het oude: supporters van Standard mogen alles en hun club zal een “voorwaardelijke” straf krijgen. Andere clubs daarentegen worden zwaar gestraft.