BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Blijvende gehoorschade voor Romo nadat voetzoeker naast hem ontploft? OHL kan klacht indienen tegen Standard en supporter

Belgisch voetbalZaterdagavond op Sclessin hoorde OHL-doelman Rafael Romo niet met zijn rechteroor, een gevolg van de voetzoeker die net naast hem ontplofte in de laatste minuut van de blessuretijd. Zondagnamiddag was zijn gehoor nog steeds niet volledig terug.

38 reacties

 • Etienne Durinck

  1 maand geleden
  Waar blijft de totale nul tolerantie tegenover elke vorm van agressie ? En let nu wel heel goed op hoor. De niet tolerantie tegenover die 'rookbommetjes' vormt hier zelfs een basis van. Wanneer die rookbommetjes mogen en kunnen ? Dan kan er beslist nog (veel) meer. Al dat gedoe ? Moet gewoon uitgeroeid worden. Wie zich hier niet wil aan houden ? Heeft meteen en voor altijd afscheid genomen van het stadion.
 • Dimitri De Witte

  2 maanden geleden
  Ik blijf erbij. Wat men ook op een veld gooit, bestraffen! Een glas/bekertje bier = 500 € + 6 maanden stadionverbod bv. Zal rap gedaan zijn met die helden. In Engeland is dat gewoon wet, maar hier mag en kan dat allemaal!
 • ivan baelde

  2 maanden geleden
  Idd forfait nederlaag toekennen, echte supporters zullen zich vlug aanpassen.
 • pascal de haes

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat men dit crapul dat zich voetbalsuporter noemt eens keihard aanpakken
 • Dirk Theys

  2 maanden geleden
  En dus blijft alles bij het oude: supporters van Standard mogen alles en hun club zal een “voorwaardelijke” straf krijgen. Andere clubs daarentegen worden zwaar gestraft.
 1. Minister Verlinden zoomt met ultras over gevaarlijk vuurwerk in stadions, voetbalbond bezorgd om vele incidenten: “Het loopt gewoon uit de hand”
  Jupiler Pro League
  16

  Minister Verlinden zoomt met ultras over gevaarlijk vuurwerk in stadions, voetbal­bond bezorgd om vele incidenten: “Het loopt gewoon uit de hand”

  De overheid werkt aan een strengere voetbalwet om de toenemende incidenten met projectielen en vuurwerk in voetbalstadions in te dijken. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden zet ook in op preventie. Vandaag zoomde ze met vertegenwoordigers van fanatieke Ultras, ook de Pro League en voetbalbond zaten mee aan tafel: “Iedereen begrijpt dat het zo niet verder kan.”
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.