Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
2
 • Pieter Gerkens 15'
 • Fashion Sakala 35'
 • Marko Kvasina 85'

Bleek Antwerp verliest eerste keer onder Vercauteren: Oostende graait drie verdiende punten mee op de Bosuil

JPLWeg is het perfecte rapport van Frank Vercauteren. Na twee zeges en clean sheets, liep Antwerp vanavond een verdiende nederlaag op tegen KV Oostende. Dat staat nu vijfde op één puntje van play-off 1.

26 reacties

 • gilbert Gijdé

  1 maand geleden
  oostende speelt op dit ogenblik,zeer goed.Moesten al gewonnen hebben bij club.En winnen nu bij het ploegske die een wereldploeg ging worden
 • Dirk Hanssens

  1 maand geleden
  Dat was toch te voorspellen Dit verhaal zie je bij deze man die het enkel voor het geld doet en elke ploeg koopt zikn verhaal. Antwerp gaat onderaan belanden bij de rest vanaf nu.
 • Pat Van Oost

  1 maand geleden
  Oostende hersteld blijkbaar van de tragedie die Coucke aan " 't Zèètje" zijn "weireldploegsje" heeft gebracht. Ze blijven momenteel bescheiden, brengen bij momenten verrassend voetbal en worden stilaan de schrik van de hoger geplaatste ploegen. Dit allemaal met een trainer die de spelers blijkbaar op een goede manier weet te motiveren. Wat Antwerp bezielde om Vercauteren te gaan halen? Wat een slaapverwekkende en futloos ogende trainer is me dat... was ooit een topspeler maar daar stopt het.
 • oscar zwart

  1 maand geleden
  als je zoals antwerp nu speelt,en ook eerder in deze competitie niet centraal van achteren kan opbouwen dan blijf je kwetsbaar,en er was een schrikbarende ruimte tussen de drie linies gisteren,waar oostende,goeie ploeg, dankbaar gebruik van maakte,ook de vele wissels slaan nergens op ,vercauteren weet het nu al blijkbaar niet meer.
 • dirk govaerts

  1 maand geleden
  potje ballen op de parking kan ook plezant zijn . RFCA gaat met up en downs door het seizoen . En dat gaat nog heel wat geld kosten eer dat er uit gaat .
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"