Club Brugge zou normaal op vrijdag 26 maart naar de beurs gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Brugge zou normaal op vrijdag 26 maart naar de beurs gaan. © BELGA

Beursgang wordt afgang voor Club: waarom blauw-zwart plots tóch niet naar de beurs trekt

Club BruggeClub Brugge zal - vooralsnog - niet als eerste Belgische voetbalclub naar de beurs stappen. Eén dag voor de beursgang, blies blauw-zwart de operatie af. Ondanks het recente sportieve succes geloven te weinig beleggers in het verkooppraatje van de Club-eigenaars. Gezichtsverlies voor Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert en co, die ook naast tientallen miljoenen grijpen.

20 reacties

 • jan boden

  2 jaar geleden
  De mensen die de waardebepaling deden mogen zich toch eens flink achter de oren krabben. O. Lyon heeft een stadioncapaciteit van 59 000 en een beurswaarde van 126 mio. Een introductiekoers van 10 euro zou alvast realistischer geweest zijn. Men zou hier kunnen spreken van een poging tot misleiding.
 • Jan Janssens

  2 jaar geleden
  sportieve succes? alleen in België, Europees zijn ze zelfs geen top in tweede klasse (Europa League). Je wordt geen Europese topclub met een mooi stadion en met een beursgang.
 • Guido Cerrens

  2 jaar geleden
  Club Brugge lijd ferme imagoschade. Het bestuur heeft het te hoog ingeschat ook sportief uit Europa, uit de beker en recent verlies tegen Antwerp. En de bouw van het nieuwe stadion lijkt ook maar niet te lukken. Je bent maar een club uit de jpl dat blijkt het bestuur te vergeten Cerrens Guido
 • Patrick De pauw

  2 jaar geleden
  Verhaegen verkoopt lucht wie gaat nu zijn nieuw stadion financieren?hij probeerde het al met euro station te bouwen in Brussel en nu hetzelfde maar wie gaat nu investeren in een luchtbel waar jezelf niets aan verdiend
 • patrick libotton

  2 jaar geleden
  Met dank aan Luc D’Haese voor zijn terechte opmerking Waar blijft men met de correcte inning van RSZ bij topsporters