“Deze award betekent veel voor onze club. Het is een pluim die al onze leden en vrijwilligers op hun hoed mogen steken. Ik ben nog nooit zo blij geweest, zelfs niet met een kampioenstitel", zegt voorzitter Ludo Frans.
Volledig scherm
PREMIUM
“Deze award betekent veel voor onze club. Het is een pluim die al onze leden en vrijwilligers op hun hoed mogen steken. Ik ben nog nooit zo blij geweest, zelfs niet met een kampioenstitel", zegt voorzitter Ludo Frans. © Photo News

‘Beste amateurclub van Europa’ ligt in Edegem. “Wij bieden levenslang voetbal: jongste speler is 4 en oudste 67”

Vierendertig jaar hebben we erop moeten wachten: nadat KV Mechelen in 1988 de UEFA Beker voor Bekerwinnaars won, behaalt een Belgische ploeg nog eens een UEFA-overwinning. En wat voor één. ‘Ik Dien’ uit het Antwerpse Edegem is uitgeroepen tot ‘beste amateurclub van Europa’.

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.