rv
Volledig scherm
© rv
Antwerp ANT
0
EINDE
2
Union USG
 • Deniz Undav Goal 50' 77'

Beresterk Union is simpelweg niet te stoppen en dankt in kolkende Bosuil opnieuw koningskoppel Undav - Vanzeir

Jupiler Pro LeagueUnion Saint-Gilloise legde de Bosuil het zwijgen op - twee goals van topschutter Deniz Undav. De Brusselaars zijn niet te stoppen en schrijven een hedendaags voetbalsprookje. Tien punten los in het klassement. Wie doet hen wat? En vooral: waar eindigt dit? Wow.

98 reacties

 • Kjell Van daele

  8 maanden geleden
  Enkel kv mechelen wist dit seizoen union al 2 keer te kloppen
 • Frank Waeghe

  8 maanden geleden
  Union is het bewijs dat al die hoge lonen voor niks nodig zijn. Het kan ook met veel minder goed zijn.
 • linda van landeghem

  8 maanden geleden
  We waren voor de derde keer op een week slecht. Gheysens zal toch eens spelers van een hoger niveau met een zeker gehalte aan vechtersmentaliteit moeten binnen halen. Dan nog een goede trainer met de juiste inzichten en dan spelen we mogelijk nog eens kampioen.
 • eric debanne

  8 maanden geleden
  Gewoon de beste ploeg van België 👍 Ze verdienen om de titel te pakken De beste coach,beste fans enz...🤞 Beste club uit brussel 👌 Succes verder
 • Dre Verhaert

  8 maanden geleden
  Beste ploeg van België, die ook een maat te groot is voor den Antwerp. Heel lepe ploeg ook vooral, koningen van het tijdrekken, niet dat ze dat nodig hadden, maar toch. Hoe dikwijls het spel heeft stil gelegen, niet normaal, en toch werden er in totaal maar 6 minuten extra tijd toegekend. Ook dat uitdagen van de supporters, met alle drama en tijdverlies tot gevolg, was waaarschijnlijk vooraf afgesproken.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht
  Play
  Voetbal
  26

  EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht

  “Het was de moeilijkste beslissing die ik als voetballer en als mens moest nemen.” In het bovenstaande exclusieve video-interview met Gilles De Bilde laat Jan Vertonghen een zeldzame keer in zijn hart kijken. Want zijn onverwachte transfer van Benfica naar Anderlecht heeft emotioneel heel wat teweeggebracht. De wereld van zijn gezin lag in Lissabon. “Ik ben naar mijn kinderen - die op surfkamp waren - gereden, hen aan tafel gezet en het nieuws gebracht dat het ophoudt. Zoiets doet echt veel pijn.”