Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Benito Raman niet tevreden met invallersstatuut bij Anderlecht: “Dit is voor mij onacceptabel”

VoetbalHet zit Benito Raman (27) hoog. Tegen Union moest de spits alweer vrede nemen met een rol als invaller. Na afloop nam Raman geen blad voor de mond. “Als ik op de bank blijf zitten, moet ik uitkijken naar iets anders.”

81 reacties

 • Jos Van De Plas

  1 jaar geleden
  De vraag die moet gesteld worden is niet of Raman wel of niet moet spelen, maar wel of de coach naast het veld moet vervangen worden.
 • Kay Van maroey

  1 jaar geleden
  Kompany staat met een nieuw gevormde ploeg en een fractie van het budget maar op 6 punten van de beste ploeg van europa... niet zo slecht dus
 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Als spelers zoals Raman en Zirkzee , die zo slecht reageren op hun plaats in de ploeg bij niet opstelling of vroegtijdig vervangen . Dan zou ik als trainer deze spelers al niet meer direct opstellen , als trainer stel je de ploeg op met misschien de overeenkomst met de hulptrainers waarvan je denkt de beste ploeg van het moment op te stellen en meer niet als het dan niet werkt is dan dikke pech .
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Met een fractie van het budget van club Brugge staat Anderlecht maar op enkele punten van Brugge.En dan ook nog met mooi aanvallend voetbal. Prima werk van Kompany.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Dan moet Raman een ploeg zoeken die voor hem wil neertellen wat hijzelf denkt waard te zijn. Je tijd gaat in vanaf nu Benito.