Ugbo, Balikwisha en Sowah.
Volledig scherm
PREMIUM
Ugbo, Balikwisha en Sowah. © Photo News

Belgische ploegen spendeerden waanzinnige 120 miljoen euro aan transfers: enkel de vijf grootste competities gaven meer geld uit

Belgisch voetbalClub Brugge: 35,5 miljoen aan uitgaande transfers. Antwerp: 22,3 miljoen. Het hele Belgische voetbal spendeerde een waanzinnige 120 miljoen euro aan transfers. Enkel de vijf grootste competities gaven meer geld uit.

17 reacties

 • Kurt Jansen

  3 maanden geleden
  Willy Puters heb jij nooit een lening van pakweg 20 jaar aangegaan voor jou huis ?? En misschien ook voor je auto
 • johnny palmaers

  3 maanden geleden
  @Bob Vrebosch. De goede Belgische jeugd is ondertussen ook al een verkoopproduct geworden. Zowel nationaal als internationaal.
 • René Van Halen

  3 maanden geleden
  Ik vermoed dat dit allemaal weggesmeten geld is. Er is geen enkele ploeg die zich wezenlijk versterkt heeft en ze hebben zich allemaal in een duur avontuur gestort. De grote winnaars zijn de mensenhandelaars die hier geld aan verdienen.
 • Luc Devriese

  3 maanden geleden
  @Paulus de mos als je moest weten hoeveel gemeenschapsgeld er in het voetbal gaat zou je zo niet praten ,zullen we beginnen met de stadions en voetbalvelden die de steden en gemeenten moeten voorzien en eventueel wekelijks moeten gaan maaien, de subsidies die ze ontvangen en de politie die er wekelijks moet staan en dan nog eens de onrechtmatige vermindering van rsz en dergelijke.
 • Franky Van steenberghe

  3 maanden geleden
  En dan tijdens corona steun vragen aan belasting betalers mooi is dat