Nu zaterdag bij jouw krant: onze voetbalgids van Het Laatste Nieuws!
Volledig scherm
Nu zaterdag bij jouw krant: onze voetbalgids van Het Laatste Nieuws! © HLN

Beleef het Belgische voetbal vanuit de eretribune: jouw Voetbalgids zit morgen GRATIS bij Het Laatste Nieuws!

Volle stadions zijn nog niet voor morgen, maar met Het Laatste Nieuws beleef je de Belgische voetbalcompetitie vanuit de eretribune. Alle transfers, alle spelerskernen én de scherpe blik van onze huisanalist Marc Degryse. En dat voor de achttien eersteklassers, maar ook voor de teams uit 1B. Ook een handig overzicht van de Belgen in het buitenland kan uiteraard niet ontbreken. Je ontdekt het allemaal in de HLN Voetbalgids. 

0 reacties

 1. David Steegen na 13 jaar weg bij Anderlecht: “Ariël Jacobs was een meester in het cynisme, John van den Brom was één langgerekt feest”
  PREMIUM
  Anderlecht
  3

  David Steegen na 13 jaar weg bij Anderlecht: “Ariël Jacobs was een meester in het cynisme, John van den Brom was één langgerekt feest”

  Het begin van de zomervakantie betekent voor David Steegen (55) het einde van een tijdperk. 13 jaar lang werkte hij met hart en ziel voor RSC Anderlecht, eerst als Hoofd Communicatie en later als Public Relations - of Affairs zoals hij het zelf omschrijft . Op stap met Steegen door zijn Anderlechtverleden. “Ik ben weg, maar de deur bij Anderlecht staat altijd op een kier.”