Mazzu met assistent Gillet deze ochtend bij aankomst op Neerpede.
Volledig scherm
Mazzu met assistent Gillet deze ochtend bij aankomst op Neerpede. © Photo News

BEKIJK. Bedrukte gezichten op Anderlecht, Felice Mazzu blijft ondanks nieuw verlies aan als coach

Jupiler Pro LeagueFelice Mazzu krijgt dan toch nog respijt. De nieuwe competitienederlaag op Zulte Waregem kost de coach van Anderlecht niet de kop, het bestuur behoudt het vertrouwen in Mazzu.

66 reacties

 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  @ Albert de Lovendeghem : stel je kandidatuur als trainer van RSCA. Weldra zal deze functie toch vacant zijn. Over welke jonge talenten heb je het eigenlijk?
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Uiteraard wil elke ambitieuze toptrainer ooit de recordkampioen Anderlecht getraind hebben. Deze referentie opent deuren in Europa. Helaas is niet elke trainer óók Anderlecht waardig. Het DNA van Anderlecht is verfijnd offensief voetbal met spektakel. Niet stampen en dagen zoals Union en Brugge spelen. Kompany was een crack in mooi verzorgd aanvallend en attractief voetbal met jonge talenten. Helaas, Albert zag het, velen niet.
 • Jan Roelants

  4 maanden geleden
  Ik ben nu 90jaar en al alijd fan van Anderlecht.Heb nog al crisissen meegemaakt maar die werden telkens binnen de drie jaar opgelost.Maar wat we nu al enkele jaren meemaken is ongezien. De ganse ploeg lijd aan luiheid en er momt maar geen beternis in . ik ga niet meer kijken op mijn Tv alvorens er reactiet komen van de vele goede fans en het hogere bestuur
 • Ann Van hecke

  4 maanden geleden
  En binnenkort komt de fiscus nog langs in het kader van “operatie propere handen”.Achterstallige belastingen en sociale bijdragen. Verlies over de afgelopen 5 jaar is 50 miljoen euro! Mazzu een ontslagpremie betalen wordt problematisch waarschijnlijk . Daarom dat hij nog mag blijven!Verlies werd wel al teruggebracht maar blijft een zwaard van Damocles boven het hoofd.
 • Gilbert Hermans

  4 maanden geleden
  Ik heb medelijden met Mazzu, van boerenpaarden kan men geen renpaarden maken. Zijn grootste mirekening was dat hij de.kwaliteit van de kern hoger ingeschat had en dat de sterkhouders van vorig seizoen vertrokken zijn.
 1. EXCLUSIEF. “Anderlecht wou mij uitsluiten. Maar ze hebben zich vergist”: hoe omstreden makelaar spits Arokodare bij Genk en niet bij paars-wit parkeerde
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  35

  EXCLUSIEF. “Anderlecht wou mij uitsluiten. Maar ze hebben zich vergist”: hoe omstreden makelaar spits Arokodare bij Genk en niet bij paars-wit parkeerde

  De prijs voor transfersaga van deze mercato gaat naar... Tolu Arokodare (22). Medisch gekeurd bij Anderlecht, maar nog geen uur later op weg naar Genk. Een inkijk op die doldwaze dag door de ogen van verschillende hoofdrolspelers. “Dachten ze dat ik dat van die medische testen niet te weten zou komen?”, doet ook makelaar Didier Frenay aan onze redactie zijn verhaal.