Peter De Voecht / Photo News
Volledig scherm
© Peter De Voecht / Photo News

Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”

Belgisch voetbalBeerschot is bezig de relschoppers op Union te identificeren om de schade op te verhalen en ze een levenslang stadionverbod op te leggen. Ook partners en investeerders van de club willen zich niet identificeren met dat wangedrag. “Ons bestuur zal er alles aan moeten doen om hen te overtuigen dat we hier krachtig tegen zullen optreden”, zegt voorzitter Francis Vrancken.

15 reacties

 • Philippe Huon

  2 maanden geleden
  Zoals ik al jaren zeg: enkel thuis supporters toelaten, met een lidkaart van de club. Veel minder politie, veel minder miserie, veel minder kosten, en vooral veel meer sfeer.
 • BART VAN DESSEL

  3 maanden geleden
  Wilrijk met minus 9 laten starten in 1B zou pas een juiste straf zijn.
 • Johan Van de Sande

  3 maanden geleden
  Dit was ook zo dat Anderlecht en Brugge op bezoek kwam stop is met dat gezever dat jullie brave Engeltjes zijn.
 • Peeters Francis

  3 maanden geleden
  Voetbal, een feest, dus alles is oké.
 • gaston bergmans

  3 maanden geleden
  ik vind ook dat je als club niet (gedeeltelijk) verantwoordelijk kan gesteld worden , we kunnen gekken niet allemaal opsluiten en in iedere club zijn er zo wel een paar , enige is een zware boete en stadionverbod voor de rest is het vaak zo verwijder je er een paar komen er andere in de plaats voetbal een feest tja, is dat ooit een feest geweest je zal er maar zitten met jonge kinderen