Raphael Holzhauser.
Volledig scherm
Raphael Holzhauser. © Photo News

Beerschot kampioen van stilstaande fases: “Met Rapha’s traptechniek is het wat makkelijker om de details naar je hand te zetten”

Belgisch voetbalBeerschot ontvangt vanavond KV Kortrijk als leider… in het klassement van de stilstaande fases. Paars-wit scoorde tot nu toe zeventien keer uit standaardsituaties. Geen enkele eersteklasser doet beter, met dank aan Raphael Holzhauser.

0 reacties

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Verslagen Waasland-Beveren kan vanavond degraderen: “Kijken met bang hartje toe”
  Waasland-Beveren

  Verslagen Waas­land-Beveren kan vanavond degraderen: “Kijken met bang hartje toe”

  Waasland-Beveren en de degradatiestrijd: het zijn al jaren twee acteurs die ervoor zorgen dat de laatste weken van de competitie lijken op Hitchcock-thrillers. Indien Moeskroen vanavond tegen Antwerp een punt haalt, zien de Waaslanders van de film van het seizoen 2020-2021 al de aftiteling over het scherm rollen. Zelf stond het tegen Kortrijk op een helft van een goeie kans op ‘The Great Escape’, maar dezelfde fouten blijven de club op de Freethiel punten kosten.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  5

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33