Borgerhoff
Volledig scherm
© Borgerhoff

BAS buigt zich op 26 februari over klacht tegen competitiestop amateurvoetbal

VoetbalDe zaak die Patro Eisden Maasmechelen en 51 betaalde voetballers uit de eerste nationale hebben aangespannen tegen de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) wordt op vrijdag 26 februari behandeld door het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). Dat meldde het advocatenkantoor van Walter Van Steenbrugge, die de eisende partijen vertegenwoordigt, donderdag aan Belga.

1 reactie

 • H. Anckaert

  7 maanden geleden
  Ego's zijn het! Niet willen gaan werken en denken dat ze op geld van de club kunnen leven! Amateur ben je in deze reeksen dan kun je niet als prof betaald worden!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).