Volledig scherm
© Photo News
6
EINDE
3
 • Raphael Holzhauser 2' 25'
 • Tarik Tissoudali 17' 34'
 • Loris Brogno 40'
 • Ismaila Coulibaly 57'
 • Olexander Filippov 44'
 • Yuma Suzuki 49'
 • Duckens Nazon 74'

Avondje carnaval op het Kiel: Holzhauser mept STVV knock-out (6-3), “Rapha, Gouden Schoen”, weerklinkt op tribunes

Belgisch voetbalBeerschot 6 – Sint Truiden 3. De cijfers spreken voor zich. Beerschots vaste hoofdrolspeler Raphael Holzhauser klopte de Kanaries al binnen 25 minuten knock-out. Tarik Tissoudali – opnieuw in een mooie bijrol – strooide nog wat extra zout in de Truiense wonde. Zo werd het een ouderwets avondje carnaval op het Kiel.

 1. 1B. Union draait Club NXT door de gehaktmolen - Seraing opnieuw aan de leiding na zuinige zege tegen Lommel
  Belgisch voetbal

  1B. Union draait Club NXT door de gehaktmo­len - Seraing opnieuw aan de leiding na zuinige zege tegen Lommel

  Union had duidelijk geleerd uit de eerste wedstrijd tegen Club NXT. Vanzeir kon al na vijf minuten de Brusselaars op voorsprong brengen na mistasten achteraan bij de bezoekers. Vlak na het openingskwartier kreeg Van Den Keybus de kans om vanaf de stip gelijk te maken. Moris stopte echter zijn elfmeter. Het doelpunt viel aan de overkant. Een voorzet vanaf links van Sigurdarson werd door Undav enig mooi in de winkelhaak geduwd. Nog voor de rust liet Baeten de aansluitingstreffer onbegrijpelijk liggen.
 2. Football Talk. Doku verliest met Rennes - Can test positief op corona
  Belgisch voetbal

  Football Talk. Doku verliest met Rennes - Can test positief op corona

  Stuttgart en Keulen hebben 1-1 gelijkgespeeld op de vijfde speeldag in de Bundesliga. Orel Mangala trof al na 23 seconden raak voor Stuttgart, na enkele mooie combinaties van de thuisploeg. De belofte-international plaatste de bal van buiten de zestienmeter in de winkelhaak. Nadien knokte Keulen, met Sebastiaan Bornauw 90 minuten op het veld, zich terug in de wedstrijd. Sebastian Andersson werd neergehaald in het strafschopgebied, de Zweed (23.) zette zelf de strafschop om. Keulen, 16e met twee punten, kon al 15 wedstrijden op rij niet meer winnen. Stuttgart staat op de vierde plaats met acht punten.