Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Antwerps werkmier Birger Verstraete heeft na geboorte van zoontjes ook thuis handen vol: “Die twee ‘flieterkes’ plassen heel de boel vol. Niet normaal”

Belgisch voetbalHeuglijke tijden voor Birger Verstraete (27) en zijn vriendin Zoé – net ouders geworden van de flinke tweeling Lewis en Lion. “Zottere momenten ga ik niet meer meemaken”, lacht hij. De Antwerp-middenvelder over de dingen des levens. “De eerste twee pampers had ik achterstevoren aangedaan.”

2 reacties

 • Thérèse RAMETTE-HOEFMAN

  4 maanden geleden
  Gefeliciteerd met de tweeling! Goed dat je meehelpt met paupers verversen en papjes geven. Houden zo, je vrouwtje ,al er blij mee zijn.
 • Viki Wouters

  4 maanden geleden
  Proficiat Birger en Zoë! Heb zelf ook twins...genieten in het dubbel!
 1. Vertrekt Butez straks naar Engeland? Antwerp-doelman kan rekenen op interesse uit Premier League
  7

  Vertrekt Butez straks naar Engeland? Ant­werp-doel­man kan rekenen op interesse uit Premier League

  Ziet Jean Butez (26) zijn uitstekende seizoen beloond met een mooie transfer komende zomer? Die kans is reëel. De Antwerp-doelman kan rekenen op interesse van twee Engelse ploegen uit de Premier League – subtoppers. Butez speelde de voorbije twee jaar voor de Great Old nadat hij eerder onder meer uitkwam voor Moeskroen. Lag hij vorig seizoen op de Bosuil nog in balans met onder meer Beiranvand, dan was er onder Brian Priske geen twijfel wie de nummer één was. Butez bedankte de Deen door een bijzonder sterk seizoen te keepen. Hij was zowat de enige speler bij Antwerp die regelmaat kon brengen in zijn prestaties.
 2. Zo willen Pro League en minister Verlinden supportersgeweld aanpakken: levenslang stadionverbod voor hooligans die recidiveren, meer controles en tickets op naam
  Jupiler Pro League
  21

  Zo willen Pro League en minister Verlinden supporters­ge­weld aanpakken: levenslang stadionver­bod voor hooligans die recidive­ren, meer controles en tickets op naam

  Supporters die het veld bestormen, elkaar te lijf gaan of zelfs vuurpijlen gooien. Het hooliganisme laaide de voorbije maanden weer op. Om de stadions weer veilig voor iedereen te maken, hebben de Pro League, minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en de voetbalbond een actieplan uitgewerkt. Wie hervalt, gaat er onherroepelijk uit.