Antwerp mag terugblikken op een geslaagde stage in Oostenrijk. De zege tegen Oostenrijks kampioen RB Salzburg gaf extra vertrouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerp mag terugblikken op een geslaagde stage in Oostenrijk. De zege tegen Oostenrijks kampioen RB Salzburg gaf extra vertrouwen. © Photo News

Antwerp verwacht nog viertal nieuwkomers, maar oogt toch al klaar voor eerste Europese match: “Veel intensiteit met en zonder bal”

AntwerpAntwerps stage in Oostenrijk zal voorzitter Paul Gheysens de nodige gemoedsrust hebben gegeven. Gheysens verklapte dat er nog drie à vier extra versterkingen komen, maar ook zonder die aanwinsten oogt Antwerp alvast klaar voor de Europese opener over een dikke week. Een stand van zaken.

2 reacties

 • Jean Pierre Tibermont

  5 maanden geleden
  Sorry Mr Geysens een kampioenen ploeg kan men NIET kopen...droom maar lekker verder...
 • Jozef ferrari

  5 maanden geleden
  Ik zou zeggen afwachten maar. Oefen duels zijn nog geen competitie wedstrijden. De ploegen die nu reeds in de conference Leaque tegen elkaar uitkwamen zijn al volledig op elkaar ingespeeld en sparen de tegenstander op het veld niet. Het positieve alleszins is dat erop heel profesionele manier is voorbereid en alle spelers blijkbaar mee zijn met het verhaal. Vingers crost en duimen voor een goed seizoens begin.
 1. Beeld van huilende jonge AA Gent-fan beroert: “Ouders verlieten het stadion om hun kinderen te beschermen”
  Play
  Belgisch voetbal
  15

  Beeld van huilende jonge AA Gent-fan beroert: “Ouders verlieten het stadion om hun kinderen te beschermen”

  AA Gent won vorige zondag op eigen veld van Club Brugge, maar het wangedrag van verschillende supporters zorgde voor een serieuze smet op de zege. Ook bij de eigen fans - op een bepaald beeld is te zien hoe een jongen weent van de schrik. “Als je dit allemaal ziet, dan zijn we aan een punt gekomen waar we het een halt moeten toeroepen”, trekt voorzitter Ivan De Witte aan de alarmbel.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 1. Koning Filip, met opvallende tattoo, steelt de show in héérlijk Rode Duivels-filmpje: “Kevin, je moet daar zijn!”
  Play
  Rode Duivels
  33

  Koning Filip, met opvallende tattoo, steelt de show in héérlijk Rode Dui­vels-film­pje: “Kevin, je moet daar zijn!”

  Hulp uit opvallende hoek. In een promofilmpje dat gedeeld werd op de Twitterpagina van de Rode Duivels is te zien hoe de nationale ploeg op training bezoek heeft gekregen van koning Filip, die zelfs wat aanwijzingen gaf aan Kevin De Bruyne en co. Een hilarische montage, waarin u de koning ziet zoals u hem nog nooit zag. Van een schriftje met zíjn opstelling tot zelfs een opvallende (valse) tattoo: het komt allemaal aan bod in bovenstaande video.