betFIRST prijkt vanaf komend seizoen op de truitjes van Antwerp.
Volledig scherm
betFIRST prijkt vanaf komend seizoen op de truitjes van Antwerp. © Photo News

Antwerp krijgt betFIRST als hoofdsponsor, ondanks nakend verbod op gokreclame: “Dit gaat in tegen de geest van de wet”

AntwerpDe prijs van de politieke correctheid zal Antwerp dit seizoen niet winnen. Minder dan een maand nadat justitieminister Van Quickenborne aankondigde gokreclame aan banden te zullen leggen, haalt de Great Old doodleuk gokkantoor betFIRST binnen als hoofdsponsor. “Deze deal werd al eerder afgerond.”

7 reacties

 • Brent Somers

  1 maand geleden
  Het geld rechtstreeks bij de supporters halen heet dat.
 • Didier Heggerick

  1 maand geleden
  Zet ze zolang sponsering loopt in 1B zonder stijging kans zolang ze sponsor zijn ,opgelost!
 • luc Halans

  1 maand geleden
  Blijkbaar speelt er hier niemand lotto, en wat met de andere clubs die worden ook gesponserd door goksites union bv voorzitter van gokbedrijf enz .Stop toch gewoon met antwerp steeds te veroordelen
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Deze betutteling gaat gewoon te ver. Mensen moeten zelf bepalen wat ze willen. Roken, drinken, gokken, drugs, pillen,...regulering zorgt er niet voor dat het verdwijnt. Bovendien is de wet voor 2025, als hij er al komt. Dus géén probleem voor Antwerp.
 • Dirk Van Kemseke

  1 maand geleden
  Voor mij is de lotto ook gokken, gaat men deze dan ook bannen uit het wielrennen ed, wat gaan ze dan in anderlecht met hun lottopark doen ?? De heksenjacht op antwerp mag stilletjes gaan stoppen !
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.