Radja op de Bosuil.
Volledig scherm
Radja op de Bosuil. © Antwerp

Antwerp kondigt toptransfer van Radja Nainggolan officieel aan: “Gheysens zei me dat hij kampioen wil worden met mij”

AntwerpHet is nu ook helemaal officieel. Ex-Rode Duivel Radja Nainggolan (33) is een Antwerp-speler. De middenvelder doorstond zijn medische testen en tekende een contract voor twee jaar op de Bosuil. “Het is leuk om terug thuis te komen.”

117 reacties

 • Roland Borny

  11 maanden geleden
  Wat hij nog blijkbaar niet weet is dat GHYSSENS een grote dromer is, meestal zijn dromen bedrog...
 • dretie munkies

  11 maanden geleden
  Kon hij dan niet terecht bij een goede ploeg ?
 • johannes van Wetten

  11 maanden geleden
  Hij is 33 jaar oud, de laatste jaren weinig mogen spelen, hopelijk kan hij fysiek nog meedraaien op hoger niveau, wat wel wenselijk is, want hij is technisch en heeft tactisch voldoende inzicht, veel succes club Antwerp , het is jullie gegund.
 • jo verstraelen

  11 maanden geleden
  Als voetballiefhebber mogen we enkel maar blij zijn dat Radja zijn debuut gaat maken in de Belgische competitie.
 • André Christiaens

  11 maanden geleden
  Radja aantrekken is voor den Antwerp een schrik effect opwekken voor de tegenstanders, een stamp per ongeluk tegen zijn achterwerk en het schrik effect ligt in de lappenmand, zelfde met Eden Hazard bij RMA. Maar Radja verdient toch nog een betere ploeg dan den Antwerp. Als Lamke Zé en Radja eens het Antwerps nachtleven in duikt, dan ligt Geyssens zijn plan in duigen.
 1. Football Talk. 17-jarige Stroeykens tekent nieuw contract tot 2024 bij Anderlecht - Vanhaezebrouck geschorst tegen Standard
  Voetbal
  41

  Football Talk. 17-jarige Stroeykens tekent nieuw contract tot 2024 bij Anderlecht - Vanhaeze­brou­ck geschorst tegen Standard

  Op de officiële aankondiging van Sebastiano Esposito is het nog even wachten bij Anderlecht, maar er is wel nieuws over een andere spits. De 17-jarige Mario Stroeykens heeft zopas zijn contract verlengd op Neerpede, hij tekent een nieuwe verbintenis tot 2024 bij paars-wit. Stroeykens ging zijn laatste contractjaar in en de onderhandelingen over een verlenging waren al een poosje aan de gang. Nu hebben alle partijen een akkoord bereikt. Stroeykens staat bij Anderlecht voor het seizoen van de doorbraak en moet samen met Raman en Esposito knokken voor z’n plek. Stroeykens debuteerde op 21 januari 2021 tegen Eupen onder Vincent Kompany. In totaal speelde hij al 12 wedstrijden voor het eerste elftal van Anderlecht, hij wacht wel nog op zijn eerste doelpunt. (KDZ)