Lior Refaelov.
Volledig scherm
Lior Refaelov. © Photo News

Antwerp haalt uit naar Anderlecht: “Handelswijze die onze club probeert te schaden”

Belgisch voetbalAntwerp heeft een statement de wereld ingestuurd over het vertrek van Lior Refaelov. Het kan niet lachen met de handelswijze en timing van Anderlecht, zo vlak voor de play-offs. “Deontologisch hoort dit niet. Het beïnvloedt het strijden met gelijke wapens en een eerlijke sportieve competitie.” 

32 reacties

 • Hugo Van Geel

  2 jaar geleden
  Veel sneller moeten zijn Antwerp. Maar jullie wilden hem gewoon heel goedkoop houden en dan bleiten als een andere ploeg hem afpakt. Ook al zijn de Brusselaars niet mijn favoriete ploeg, hiervoor heb ik respect. Ze zagen een opportuniteit en hebben die ten volle benut.
 • Luc Deblonde

  2 jaar geleden
  En volgens geruchten zelf achter de trainer én voorzitter van KV Oostende zitten.
 • ronny wenselaers

  2 jaar geleden
  Toch altijd het zelfde met die Brusselaars ,kennen geen schaamte. Vroeger niet en nu nog minder.
 • Wim Peeters

  2 jaar geleden
  Waarom zou Anderlecht het risico nemen om een extra troef aan Antwerp te geven, namelijk de 2de plaats en recht op voorrondes Champions League om daarna te gaan wedijveren voor Refaelov die GRATIS overkomt? Uiteraard hebben ze beide nog kans op die 2de plaats maar hier is niks deontologisch aan en Antwerp was al enkele weken op de hoogte, waarom dan nog wachten met voorstel tot er al een akkoord is?
 • Britt De Geest

  2 jaar geleden
  Als je als Antwerp zijnde je beste speler, buiten Lamkel Ze, geen voorstel doet om zijn contract te verlengen kan dit gebeuren. Rafa werd zelf onzeker over zijn toekomst en heeft dan zijn makelaar eropuit gestuurd. Deze heeft Anderlecht benaderd en niet andersom. Natuurlijk hapt RSCA dan toe. Zij krijgen er een ervaren gouden schoen bij voor €0,00. Zijn loon zal een pak lager liggen dan wat Trebel nu verdiend. Zo kunnen ze Trebel voor een zacht prijsje verkopen en nog winst maken op de hele boel