De duidelijke boodschap van de Antwerp-fans.
Volledig scherm
De duidelijke boodschap van de Antwerp-fans. © Twitter @PDeroubaix

Antwerp-fans maken met spandoek nog eens duidelijk dat ze Lamkel Zé kwijt willen: “Nog 4 dagen”

AntwerpAndermaal een niet mis te verstane boodschap. De achterban van Antwerp wil Didier Lamkel Zé deze winter nog zien vertrekken, zo werd vanochtend andermaal duidelijk. 

13 reacties

 • Luc Lemahieu

  3 maanden geleden
  Hoeveel dagen heeft hij nu nog over ?
 • Jakke Troost

  3 maanden geleden
  Niks ooblazen he'. Je hoeft niet met een grote groep te zijn om een spandoek op te hangen
 • Eric Couwels

  3 maanden geleden
  @Peter Johan... Vergeet niet dat het huidige Antwerpbestuur uit de vergeetput heeft gehaald door er miljoenen in te stoppen. Ik zie echt niet in, hoe ze menen dit rendabel te maken. Ze nemen hier een behoorlijk risico maar doen vele Antwerpsupporters enorm plezier. Laat die bleiters maar eens eerst investeren in hun geliefde club.
 • Peter Johan

  3 maanden geleden
  Wat de a-kern betreft, draait u de zaken om, Mr. Van den Bergh zij hebben recht tot klagen: bij zowat elke 'normale' werkgever zou een werknemer met de fratsen van Zé al lang ontslagen zijn. Geen enkele werkgever heeft belang bij 1 individu in een team dat de anderen op stang jaagt / de sfeer verpest. Een werkgever die 25 werknemers negeert ten koste van eentje, schiet zichzelf steeds in de voet. Enige reden waarom ontslag in deze niet gebeurt, is omdat de heer Zé geld moet opbrengen uiteraard.
 • anna geulen

  3 maanden geleden
  Het beheer van een voetbalclub heeft vooral te maken met ratio en weinig met emotie. Het is aan de leiding om beslissingen te nemen , niet aan supporters zij dragen niet bij aan de vele miljoenen die het bestuur investeerde en zal investeren .Enige terughoudendheid lijkt mij aangewezen.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei