BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
1
EINDE
0
Antwerp ANT
 • 35' Goal Nadhir Benbouali

Antwerp bijt ook op Charleroi tanden stuk en ziet Genk verder uitlopen, Van Bommel: “Alleen efficiëntie en geluk ontbrak”

Jupiler Pro LeagueBij Antwerp zullen ze blij zijn dat het bijna november is, want oktober was maar een mager beestje. De Great Old verloor op het veld van een gretig Charleroi voor de vierde keer in zes matchen. Voor de start van het WK moeten de Reds de rug proberen te rechten tegen Anderlecht en Club Brugge.

28 reacties

 • Alfons Detemmerman

  3 maanden geleden
  Dit is in voetbal dikwijls zo, soms zit het mee en kun je niet verliezen en soms valt het doelpunt aan de andere zijde maar een superteam met verschillende miljoenen kontrakten moet zich daar over kunnen zetten
 • Raf Leysen

  3 maanden geleden
  Na weken, zelfs maanden boven hun stand te staan is nu de terechte vrije val ingezet.
 • François Nuyts

  3 maanden geleden
  Als je moet afhangen van de lange ballen van Alderweireld gaat het niet lukken natuurlijk .
 • Leon Mertens

  3 maanden geleden
  Begin was gemakkelijk ..maar nu ,wat een afgang!!
 • dirk verhelst

  3 maanden geleden
  RAFC had een "makkelijk" programma als seizoenstart en de nodige dossis geluk , nu komen de "betere ploegen" en het geluk raakt op . Met deze kern spelen ze nooit kampioen , te weinig voetballende kwaliteit ( het gat dat LIOR achterliet is nog steeds niet opgevuld ) daar waar FCB en Genk meer kwaliteit hebben , het zal nog knokken worden om bij de top 4 te eindigen !
 1. ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalbazen al in hun club staken. Slechts één maakt winst
  PREMIUM

  ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalba­zen al in hun club staken. Slechts één maakt winst

  Een stadion zetten lukt Bart Verhaeghe maar niet. Maar hoe lonen zijn investeringen tegenover Marc Coucke en Paul Gheysens, die andere Belgische voetbalbazen? Eén van hen slaagde erin om geld te verdienen met zijn club. Een andere heeft een half stadion gebouwd. En een laatste heeft vooral afgezien. Hoeveel hebben Verhaeghe, Coucke en Gheysens geïnvesteerd - of gecasht? Wat hebben ze op vlak van infrastructuur neergezet? En hoe boert hun club sportief en financieel sinds hun komst? Een analyse.