De ontgoocheling was groot bij de spelers van Antwerp
Volledig scherm
De ontgoocheling was groot bij de spelers van Antwerp © Photo News
Zulte Waregem ZWA
2
EINDE
1
Antwerp ANT
 • 59' Goal Zinho Gano
 • 66' Goal Dereck Kutesa
 • Benson Manuel Goal 19'

Antwerp bijt in het zand bij Zulte Waregem, waar Dury zijn gram haalt na fors protest van de thuisaanhang

Jupiler Pro LeagueZeven efficiënte minuten, meer had Zulte Waregem niet nodig om te winnen tegen Antwerp. De Great Old heeft deze nederlaag grotendeels aan zichzelf te wijten. Wie de kansen niet afmaakt…

25 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Verdiende overwinning van Waregem 👍 Antwerp heeft al genoeg geluk gehad in zijn laatste matchen ... Mag een keer andersom worden ! Ok blij voor coach dury 👍 Succes verder
 • Herbert Verbeeck

  1 maand geleden
  Onnozelaren daar bij Waregem. Ze moeten een standbeeld plaatsen van Dury. Wat die daar verwezenlijkt heeft...
 • Danny Callaert

  1 maand geleden
  en priske wil kampioen worden ? Dat hij eerst een organisatie op poten zet: nu lopen de spelers elkaar voor de voeten, kunnen geen deftige aanval ineen steken en de verdediging is nog altijd een zeef. Nu volgen nog verlies tegen Fenerbance en tegen club. Als ze in de volgende 7 westrijden 3 punten halen, mogen ze content zijn. En dan eindelijk...exit priske en hopelijk een trainer die een organisatie kan neerzetten (dury, brijs...)
 • Jef Salgado

  1 maand geleden
  Het geluk kon niet blijven duren voor Antwerp. Als je tegen de slechtste ploeg van de pintjes league niet kan winnen moet je vooral stilletjes zwijgen ipv titel ambities uit te spreken.
 • jenny charels

  1 maand geleden
  Antwerpse trainer voor de match in de kranten: we gaan voor 15 op 15 en voor de titel. Woeha, zal nog niet voor de eerste jaren zijn. Wat zou Antwerp in godsnaam in CL gaan doen?. In de EL staan ze zelfs met 0 op 6 tegen mini ploegskes . Typische Antwerpse grootspraak.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Van flegmatieke spelertje bij City Pirates tot hoofdmacht Juventus: “Je kan Koni De Winter vergelijken met een jonge Vincent Kompany”
  Play
  PREMIUM
  Champions League

  Van flegmatie­ke spelertje bij City Pirates tot hoofdmacht Juventus: “Je kan Koni De Winter vergelij­ken met een jonge Vincent Kompany”

  Een cv kan moeilijk ‘hoger’ starten: de 19-jarige Koni De Winter debuteerde als prof bij Juventus in de Champions League op Chelsea. “Je kan hem vergelijken met een jonge Vincent Kompany”, zeggen zijn ex-jeugdtrainers. U21-trainer Jacky Mathijssen is voorzichtiger: “Maar waar kun je het vak beter leren dan tussen Bonucci en Chiellini?”