Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
2
Antwerp ANT
 • 34' Goal Brandon Mechele
 • 62' Goal Ferran Jutglà
 • Michael Frey Goal 75'
 • Vincent Janssen Goal 78'

Antwerp bezorgt rivaal Club flinke kater: Great Old haalt 2-0-achterstand op in slotkwartier

Belgisch voetbalVan een verrassende wending gesproken. De kraker tussen Club en Antwerp leek bij een 2-0-stand gespeeld, totdat de Great Old zijn duivels ontbond. Frey en Janssen stuurden blauw-zwart met een slecht gevoel op vakantie, al scoorde die laatste na een licht gegeven strafschop.

58 reacties

 • Martine De Beukelaer

  2 maanden geleden
  Triestig dat brugge altijd klaagt terwijl het nu ook weer wel penalty is. Ge hoort ze niets zeggen over hun eerste goal waar vanaken een opvallende duwfout maakt.
 • Steven Lebon

  2 maanden geleden
  Penalty die geen penalty was... Voetbal en var juiste combinatie???, Voetbal is geen voetbal meer al jaren..
 • Guido Cerrens

  2 maanden geleden
  Staf Brugge moet dringend kopen met de wintermercat in verdediging middenveld em ook vooraan en geen jonge gasten maar degelijke en volwaardige spelers. Ook voor Vanaken mag er iemand aangeboren worden
 • Ferdinand Drees

  2 maanden geleden
  De trainer van Brugge kan er niet aan doen dat Mechele zijn armen niet onder controle heeft. Dus geen verwijten aan de trainer of scheidsrechter, terechte strafschop.
 • Georgette Vanoverbeke

  2 maanden geleden
  Die scheidsrechter zou 1 maand moeten geschorst worden wegens onkunde ,ofwel moet hij aan zijn ogen iets laten doen ,dit was zeker geen strafschop.
 1. “Het is dat Mignolet nog steeds doelman en geen wielrenner is, of de term Merckxiaans zou her en der zijn geopperd”: onze chef voetbal brengt hulde aan ‘Simon de Grote’
  PREMIUM
  30

  “Het is dat Mignolet nog steeds doelman en geen wielrenner is, of de term Merckxi­aans zou her en der zijn geopperd”: onze chef voetbal brengt hulde aan ‘Simon de Grote’

  “Nooit blonk het goud van de Schoen harder”, zo schrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier na de ongeziene triomftocht van Simon Mignolet (34) op de Gouden Schoen. Niemand die de voorbije 68 edities zó overweldigend won en dus kan er niet genoeg met lof gestrooid worden. “‘Big Si’ is vanaf nu ‘Simon De Grote’”, aldus Poissonnier, die ook zag hoe deze 69ste editie er vooral een voor de keepers werd.