BELGA/VTM
Volledig scherm
© BELGA/VTM
Antwerp ANT
4
EINDE
2
OH Leuven OHL
 • 38' Goal Radja Nainggolan
 • 40' Goal Michael Frey
 • 71' 82' Goal Michel Ange Balikwisha
 • Nachon Nsingi Goal 27'
 • Louis Patris Goal 55'

Antwerp behoudt perfect rapport dankzij verschillende knappe goals tegen OHL, Alderweireld: “Titelkandidaat? Dat is héél vroeg”

Jupiler Pro LeagueWe zijn drie speeldagen ver en Antwerp staat waar het wil staan: alleen op kop van het klassement. Antwerp klopte - niet zonder moeite - OH Leuven en is zo de enige ploeg in de hoogste klasse die nog een perfect rapport kan voorleggen. De anderen weten meteen waar ze voor staan.

15 reacties

 • jean pierre Tibermont

  4 maanden geleden
  Men is bij Antw. toch wel weinig gewoon het seizoen is amper 3 wedstrijden ver en ze spreken al van kampioen…droom maar lekker voort jongens…
 • Patrick Devogelaere

  4 maanden geleden
  Radja Nainggolan verdiend meer dan ooit een plaats in de nationale ploeg... bij een coach met ballen aan zijn lijf die de beste spelers opsteld en zijn ego ondergeschikt maakt aan het resultaat is dit geen moeite.
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Dat is het verschil tussen een voorzitter die investeert in zijn spelerskern en één die op zijn geld slaapt. Wakker worden Club 😴.
 • Robin Monnoyer

  4 maanden geleden
  Ik zie ze op dees manier nog kampioen spelen, hopelijk wordt mijn droom realiteit want ze verdienen het echt enorm hard! Europa Conference en dan nog de jupiler pro, ze zetten en knap staaltje punten neer in het begin van dit seizoen. 9 op 9 en 1ste plaats 5 punten los van Brugge, beter kan het op de moment niet worden.
 • freddy cardoen

  4 maanden geleden
  Is normale uitslag tegen een ploeg die open deur houdt . Trainer Brys moest weten dat zijn systeem met 3 verdedigers niet werkt ,heeft verleden seizoen ook al een pak tegen doelpunten moten slikken dan moet je toch leren uit uw fouten .
 1. INTERVIEW. Isabelle Mazzara, eerste vrouw ooit in raad van bestuur van Pro League: “Als ze denken dat ik me als ‘vrouw’ ga gedragen, zullen ze ontgoocheld zijn”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  6

  INTERVIEW. Isabelle Mazzara, eerste vrouw ooit in raad van bestuur van Pro League: “Als ze denken dat ik me als ‘vrouw’ ga gedragen, zullen ze ontgoo­cheld zijn”

  Ze heeft er een handje van weg om in alles de eerste te zijn, zoals nu ook met haar zitje in de raad van bestuur van de Pro League. Isabelle Mazzara (54) is de eerste vrouw ooit die toetreedt tot dat mannenbastion binnen de voetbalwereld. Wat haar niet afschrikt: “Voorlopig heb ik niks gehoord waar mijn haren van overeind zijn gaan staan.”