Vincent Kompany en Wouter Vandenhaute, hier op een archiefbeeld.
Volledig scherm
Vincent Kompany en Wouter Vandenhaute, hier op een archiefbeeld. © BELGA

Anderlecht-voorzitter Vandenhaute ergert zich mateloos: "Elke speler die wij willen, krijgt plots bod van Club Brugge”

Belgisch voetbalHet gebrek aan sportsmanship in het voetbal stoort Wouter Vandenhaute mateloos. De Anderlecht-voorzitter viseert in een gesprek met De Morgen nadrukkelijk Club Brugge.

124 reacties

 • Jozef Van Mellaert

  2 maanden geleden
  Vandenhoute weet toch dat in voetbal alles draait om het geld, bij een openbare verkoop gaat het net zo.
 • jo verstraelen

  2 maanden geleden
  Club Brugge zal ook nog wel gaan ondervinden wat hun nieuwe status zal inhouden. Als ze voortaan in een speler geïnteresseerd zijn gaat de betrokken club de prijs fel opdrijven. Dat probleem heeft Anderlecht uiteindelijk de das omgedaan.
 • Ilse Huyghe

  2 maanden geleden
  Tja , de manier waarop vandenhaute in de ronde van Vlaanderen met de mensen hun broodwinning heeft gespeeld langs het oude parcours en de prijs heeft opgedreven voor de tenten langs het nieuwe parcours , daar mochten we ons niet aan ergeren want dat was business .
 • Rudy Lameire

  2 maanden geleden
  Vandenhautte, kijk eens terug in de tijd. Anderlecht heeft nooit anders gedaan. En nu maar komen bleiten. Getuigt niet van grote klasse
 • wim collaert

  2 maanden geleden
  Ze doen dit bij Brugge uit paniek, omdat Anderlecht er binnenkort terug gaat staan...
 1. Marc Degryse looft Philippe Clement in HLN Sportcast: “Hij durft beslissingen te nemen en heeft geen schrik voor zijn positie”
  HLN Sportcast
  3

  Marc Degryse looft Philippe Clement in HLN Sportcast: “Hij durft beslissin­gen te nemen en heeft geen schrik voor zijn positie”

  Philippe Clement zette Ruud Vormer op de bank en bracht Mats Rits aan de aftrap tegen PSG. “Dit had ik in geen 1.000 jaar gedaan”, klonk het vooraf bij Jan Mulder. Maar na afloop kreeg de Club-coach wél gelijk. “Verrassend dat ‘brave Philippe’ zo’n zware beslissing durfde te nemen”, aldus Marc Degryse in onze nieuwste HLN Sportcast.