Fausto Vera.
Volledig scherm
Fausto Vera. © Twitter

Anderlecht volgt ex-Club Brugge-target in zoektocht naar opvolger Sambi Lokonga

2 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  2 weken geleden
  Anderlecht in het zoeken naar versterking nu ook op Ex club pad. Ze zijn op de goede weg als het waar is.
 • Ivan De Bakker

  2 weken geleden
  Ik vermoed dat Messi en Ronaldo ook op hun radar staan... Als je maar 5 miljoen kan spenderen dan moet je niet naar spelers die het dubbele kosten gaan kijken. Hun loon is wellicht ook het dubbele van wat je wou uitgeven.
 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Aan het logement zal het niet liggen: Duivels verblijven in Sint-Petersburg in poepchique hotel
  Rode Duivels
  3

  Aan het logement zal het niet liggen: Duivels verblijven in Sint-Petersburg in poepchique hotel

  ‘t Is eens iets anders dan het Martin’s Red Hotel in Tubeke. De Rode Duivels, die elk moment voet aan grond kunnen zetten in Rusland, verblijven in Sint-Petersburg in een poepchique en historisch hotel. Het Astoria Hotel werd gebouwd in 1910 en ontving volgens de overlevering al een pak wereldleiders en -sterren. Grote namen als Vladimir Putin, Margaret Thatcher, George W. Bush, Jacques Chirac, Madonna en Jack Nicholson brachten er de nacht door.
 3. Anderlecht ontkent interesse, maar Mbokani is formeel: "Ik praat met de drie grootste clubs van België”
  Anderlecht
  27

  Anderlecht ontkent interesse, maar Mbokani is formeel: "Ik praat met de drie grootste clubs van België”

  35 of niet, Dieumerci Mbokani blijft hot. 14 goals vorig seizoen. 24 goals het jaar ervoor. 14 het jaar daarvoor. Stats boven leeftijd. Het maakt hem nog steeds een interessant transfertarget. De aanvaller reageert nu - vanuit Congo - voor het eerst zelf op de geruchten. “Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt.” Zelf doet hij alvast uitschijnen dat… Anderlecht opnieuw geïnteresseerd is, wat in het Lotto Park ontkend wordt.