BELGA
Volledig scherm
© BELGA
RFC Seraing SER
3
EINDE
3
Anderlecht AND
 • 10' 60' Goal Youssef Maziz
 • 18' Goal Georges Mikautadze
(3-4)
 • Christian Kouamé Goal 39' 41'
 • Lior Refaelov Goal 50'

Anderlecht ontsnapt aan bekeruitschakeling na strafschoppen tegen Seraing, paars-wit eerste kwartfinalist in Croky Cup

Croky CupEr valt geen peil te trekken op Anderlecht. Tegen Seraing was het andermaal ondermaats en had het strafschoppen nodig om de kwartfinale te bereiken. Als Anderlecht-sympathisant ben je beter geen hartlijder.

32 reacties

 • Ivan De Bakker

  1 jaar geleden
  Amaai, RSCA komt 2-3 voor en ineens stoppen ze gewoon met voetballen... Is dat het proces van Kompany? Je zag het van kilometers ver aankomen dat ze nog een doelpunt gingen binnenkrijgen, het gemakzucht droop er zo af. Triestige vertoning. Gelukkig staan ze op de 17de plaats in de wereld wat betreft balcirculatie!
 • philippe quinart

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk hoeveel doelpunten we tegenkrijgen sinds Vince de trainer is.
 • hugo van der speeten

  1 jaar geleden
  Anderlecht is gewoon een bedrijf geworden ,spelers verkopen en kopen brengt veel meer op dan kampioen spelen ,alles is om de poen te doen.
 • Actie reageertje Reactie

  1 jaar geleden
  Hoeveel geluk kun je hebben??
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  In de beker telt maar één ding en dat is u kwalificeren voor de volgende ronde. Hoe en wat en op welke manier doet er niet toe. Al de rest is larie en apekool en.
 1. Simon Mignolet voor vierde keer op rij verkozen tot ‘Doelman van het Jaar’
  3

  Simon Mignolet voor vierde keer op rij verkozen tot ‘Doelman van het Jaar’

  Daar bestond weinig twijfel over. Simon Mignolet (34) is verkozen tot ‘Doelman van het Jaar’. Voor de vierde opeenvolgende keer krijgt de goalie die trofee. Het nummer twee Anthony Moris en nummer drie Jean Butez staan niet eens op de finishfoto. Al op de gouden loper van het Gala van de Gouden Schoen kreeg de keeper van Club Brugge de trofee overhandigd door Rik Verheye. Een eerste gloriemoment voor ‘Big Si’, die ook met de hoofdprijs aan de haal ging. Het begin van een grootse avond.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.