Raman baalt: Anderlecht liet in het slot de zege liggen.
Volledig scherm
Raman baalt: Anderlecht liet in het slot de zege liggen. © BELGA
STVV STV
2
EINDE
2
Anderlecht AND
 • 56' Goal Mory Konaté
 • 90'+4' Goal Toni Leistner
 • Lior Refaelov Goal 48'
 • Sergio Gómez Goal 78'

Anderlecht ondanks twee omstreden penalty's niet verder dan gelijkspel tegen STVV, paars-wit baalt om gelijkmaker in toegevoegde tijd

Jupiler Pro LeagueAnderlecht leek op een hardbevochten zege af te stevenen, maar STVV kreeg diep in de extra tijd nog waar het eigenlijk wel recht op had. Bij de allerlaatste fase maakte Leistner er via Harwood-Bellis nog 2-2 van. Paars-wit was nochtans twee keer op voorsprong gekomen via strafschoppen waarover op het veld hard gediscussieerd werd. Paars-wit vindt zo geen aansluiting bij de top vier.

57 reacties

 • Fredien Van Havere

  1 maand geleden
  Anderlecht kreeg vroeger penaltys,en de traditie zet zich voort.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Velen hebben commentaar, weinigen hebben blijkbaar de wedstrijd ook echt gezien. De intensiteit van de wedstrijd was hoog langs beide kanten en er waren zeker genoeg mogelijkheden om te scoren. En nico baelde, KVK was zeker ook niet de mindere van Club vrijdag dat ook maar met véél geluk kon winnen. Ze hebben al meer punten gekregen dan Anderlecht dit seizoen. Jozef van riel, ik ben al +50 jaar supporter van Anderlecht en van zéér dichtbij, zodat ik de club goed ken. Gelukkig zijn er nog kenners
 • Frederik Jansens

  1 maand geleden
  De VAR was weer keislecht dit weekend. Penalty voor Gent was er geen, eerste penalty van Anderlecht ook niet en de tweede misschien ook niet. Zoveelste gelijkspel weer van Anderlecht, zo gaan we de titel niet pakken. Nog niet eens kunnen winnen van St. Truiden. Kompany buiten! Ze moeten toch eens leren verdedigen want iedere tegenstander loopt er dwars doorheen. Van Crombrugge mogen ze ook eens vervangen, eerste goal moet hij altijd hebben. Is al het hele seizoen slecht bezig. RSCA sup.
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Frankie. Als je dit een 'echte' wedstrijd noemt! Deze match staat bij mij in de top 10 van ....slechtste wedstrijden ooit van RSCA! Maar ja, in tegenstelling (?) tot u, kijk ik ook nog maar 45 jaar voetbal. Waaronder 25 jaar abo bij RSCA!
 • nico baelde

  1 maand geleden
  STVV was duidelijk de veel betere ploeg en moest gewoon gewonnen hebben. Rsca creëerde bijna geen kansen maar mocht rekenen op de hulp van referee en VAR, zoals steeds wanneer het prangend is.