Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
4
EINDE
2
KAS Eupen EUP
 • 14' Goal Francis Amuzu
 • 19' 65' Goal Lior Refaelov
 • 87' Goal Anouar Ait El Hadj
 • Wesley Hoedt Goal 44'
 • Stef Peeters Goal 68'

Anderlecht haalt opgelucht adem: het is pas laat klaar met Eupen (4-2), Refaelov scoort twee keer

Jupiler Pro LeagueAnderlecht won nog eens, dat op zich is al nieuws. Echt vertrouwen tanken deed paars-wit niet in de 4-2 tegen Eupen. Met twee weggeefgoals bracht Anderlecht zichzelf nodeloos in de problemen en werd het op de tribune alsnog nagelbijten.

64 reacties

 • dany tavernier

  3 maanden geleden
  Ze hebben eens gewonnen, thuis dan nog, tegen ocharme, de voorlaatste in de stand. En dan nog met veel bibberen en beven en met 2 doelpunten tegen. En toch, als je de kranten leest, dromen ze in Anderlecht alweer van Play-off 1, of van nog meer, en zijn er weer een paar zogezegd grote talenten (her) ontdekt. Hoe is die hoogheidswaanzin toch mogelijk. Gaan ze dan nooit beseffen dat ze maar een zeer middelmatig ploegje meer hebben en dat de huidige rangschikking van Anderlecht de logische is.
 • Cris Verwilligen

  3 maanden geleden
  Vraagje? Wie bepaalt de manier van spelen? De coach. Wie moet dat uitvoeren? De spelers. Dus moeten supporters bepalen hoe en wie er moet spelen? Neen. De spelers zouden professioneel genoeg moeten zijn om elk systeem te spelen. De coach beslist, de spelers voeten het uit en de supporters supporteren
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Met heel veel moeite gewonnen van...eupen...🙄...! Volgende wedstrijd zal ander koek worden vrees ik ...
 • Michel Roman

  3 maanden geleden
  Het is bijna zeker , Anderlecht zal waarschijnlijk niet degraderen. Deze "geweldige" overwinning tegen , gotgebeterd Eupen , wordt alweer aangegrepen om van PO 1 te dromen. Nog één keer winnen dit jaar en ze gaan zowaar de Champions League winnen volgend jaar.
 • David Lievens

  3 maanden geleden
  Ze verslaan Eupen nog eens en er zijn et hier al die over PO1 praten. Realisme is ver zoek als je dat gelooft. Nu nog twee keer op hun doos en dan op naar Martinez, waarmee het niet zal beteren. Maar als ze dan weer een paar eindeseizoensmatchen winnen roepen diezelfden weer dat ze top zijn.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuuromslag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft protesteren
  45

  ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuurom­slag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft proteste­ren

  ‘Coucke buiten’. ‘Wouter buiten’. ‘Stap 1: cultuuromslag? Uw ontslag’. ‘Coucke: neem je verantwoordelijkheden’. De spandoeken in de hoek van het stadion in het Lotto Park spraken boekdelen, even voor de aftrap van de partij tegen Antwerp. Laat het duidelijk zijn dat de harde kern van Anderlecht na de vele wissels binnen alle paars-witte geledingen nog niet tevreden is over de gang van zaken bij hun club. Naast zwarte rook werd er ook een bommetje afgestoken.