Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
0

Anderlecht geraakt niet voorbij doelman Jackers en lijdt duur puntenverlies tegen Waasland-Beveren

Belgisch voetbalAnderlecht liet het na een vervolg te breien aan de goeie prestatie tegen Charleroi. In eigen huis kon het geen afstand nemen van Waasland-Beveren: 0-0. Paars-wit versierde wel kansen, maar doelman Jackers stond meer dan eens pal. Al de negende draw voor RSCA dit seizoen. 

33 reacties

 • Raph Janssens

  1 maand geleden
  Wat zien ze toch in Amuzu die jongen kan het niet ik snap dat niet
 • Hendrik Peetersen

  1 maand geleden
  Hoeveel landstitels heeft Anderlecht aan de scheidsrechters te danken ? Nu dat de meeste correct fluiten Strijden ze om de Rode Lantaarn.
 • Peter De Rycke

  1 maand geleden
  Vraag mij af als dit nodig is, 4 scheidsrechters op het plein en3 in het busje en niemand van die 7 ziet dat het een strafschop is en daarvoor dan nog dik betaald worden.
 • michel van dam

  1 maand geleden
  Misschien eens terug beginnen in de 2e klas, als je van de laagst genoteerde niets eens kan winnen, en dat nog op je eigen veld zou ik mij schamen als trainer, en gelijk de handdoek gooien!
 • Pol Dhaenens

  1 maand geleden
  Begrijp niet waarom de VAR niet tussenkomt bij handspel van Frey. Dat is trouwens niet de eerste keer. Ze focussen zich nu blijkbaar op de keepers die paar cm voor hun doellijn staan bij strafschoppen. Verder niet te doen hoeveel kansen de nek worden omwrongen. Bye bye play off 1.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari