Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAA Gent GNT
1
EINDE
1
Anderlecht AND
 • 89' Goal Roman Jaremtsjoek
 • Michael Murillo Goal 44'

Anderlecht geeft zege wéér uit handen: Yaremchuk schenkt AA Gent in extremis punt nadat Bolat stevig in de fout was gegaan

Belgisch voetbalGeen negen op negen en geen gedeelde leidersplaats voor Anderlecht. Nochtans leek er na 87 minuten geen vuiltje aan de lucht voor coach Kompany en dezijnen, want Murillo had gescoord na een flater van Bolat en paars-wit gaf omzeggens niks weg. Tot de onvermijdelijke Yaremchuk de bordjes in evenwicht kopte.

33 reacties

 • Van Camp Robin

  11 maanden geleden
  Vanaf volgende week gaat Anderlecht bij de miniemen spelen, daar duurt een match maar 2 x 30 minuten. Dit is meer op het niveau van Kompy en de zijnen. Langer kunnen ze het niet volhouden.
 • jos jansen

  11 maanden geleden
  Oei de prutsploeg heeft weer niet kunnen winnen.
 • Raph Janssens

  11 maanden geleden
  Zulj net te laat , zulj net over , Zulj is geen voetballer voor de jpl het ‘niveau’ ligt te hoog EN dan Amuzu mss eens in provinciale proberen maar daar zijn de doelen maar even groot ! Amuzu stampte naar de goal en den bal lag in Brugge, en dan Lokonga of hoe heet die juist ja als dat het grote talent is amai dan .... bakt er niks van. Armzalig rsca
 • jef pauwels

  11 maanden geleden
  Binnen de kortste keren Kaminski en Thorup de bons gegeven...het slechte beleid van Gent(?)
 • GUIDO VAN BOUWEL

  11 maanden geleden
  Bolat en Roef staan nie scherp en aan wie lig da , juist aan de keepertrainer.
 1. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.