Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
1
 • Roman Jaremtsjoek 89'
 • Michael Murillo 44'

Anderlecht geeft zege wéér uit handen: Yaremchuk schenkt AA Gent in extremis punt nadat Bolat stevig in de fout was gegaan

Belgisch voetbalGeen negen op negen en geen gedeelde leidersplaats voor Anderlecht. Nochtans leek er na 87 minuten geen vuiltje aan de lucht voor coach Kompany en dezijnen, want Murillo had gescoord na een flater van Bolat en paars-wit gaf omzeggens niks weg. Tot de onvermijdelijke Yaremchuk de bordjes in evenwicht kopte.

33 reacties

 • Van Camp Robin

  10 maanden geleden
  Vanaf volgende week gaat Anderlecht bij de miniemen spelen, daar duurt een match maar 2 x 30 minuten. Dit is meer op het niveau van Kompy en de zijnen. Langer kunnen ze het niet volhouden.
 • jos jansen

  10 maanden geleden
  Oei de prutsploeg heeft weer niet kunnen winnen.
 • Raph Janssens

  10 maanden geleden
  Zulj net te laat , zulj net over , Zulj is geen voetballer voor de jpl het ‘niveau’ ligt te hoog EN dan Amuzu mss eens in provinciale proberen maar daar zijn de doelen maar even groot ! Amuzu stampte naar de goal en den bal lag in Brugge, en dan Lokonga of hoe heet die juist ja als dat het grote talent is amai dan .... bakt er niks van. Armzalig rsca
 • jef pauwels

  10 maanden geleden
  Binnen de kortste keren Kaminski en Thorup de bons gegeven...het slechte beleid van Gent(?)
 • GUIDO VAN BOUWEL

  10 maanden geleden
  Bolat en Roef staan nie scherp en aan wie lig da , juist aan de keepertrainer.
 1. Jelle Vossen komt er met 1 speeldag schorsing vanaf na armslag en rode kaart tegen Cercle
  Play
  Jupiler Pro League
  28

  Jelle Vossen komt er met 1 speeldag schorsing vanaf na armslag en rode kaart tegen Cercle

  Jelle Vossen wordt één speeldag effectief geschorst na zijn rode kaart afgelopen weekend. Hij krijgt twee speeldagen voorwaardelijke schorsing en een boete van 2.000 euro. Dat heeft het Disciplinair Comité voor het Profvoetbal beslist. Het Bondsparket had nochtans een zwaardere straf van drie speeldagen en een boete van 3.000 euro gevorderd tegen de spits van Zulte Waregem.