Het Eurostadion.
Volledig scherm
Het Eurostadion. © Bam/Ghelamco

Anderlecht betreurt uitspraken Vanhengel rond Eurostadion

Voetbalclub Anderlecht heeft deze avond in een persbericht gereageerd op de eerdere uitspraken van Brussels minister Guy Vanhengel bij Bruzz. De club "betreurt de uitspraken" van de minister en bevestigt enkel "een beginselakkoord". Vanhengel noemde Jo Van Biesbroeck, operationeel manager van Anderlecht, gisteren nog "een olifant in een porseleinwinkel".

 1. Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?
  Jupiler pro league

  Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?

  Sporting Charleroi opent vanavond de twaalfde speeldag met een verplaatsing naar Seraing. De eerste sinds 5 mei 1996 (2-3). Op het eerste gezicht is er voor Edward Still geen reden om het elftal te wijzigen dat vorig weekend aan de aftrap kwam tegen Racing Genk, na de rust overwicht afdwong en uiteindelijk won — mede dankzij een sublieme Hervé Koffi. “We hebben tegen Genk een grote stap in de goede richting gezet”, bevestigde de coach van de Carolo’s die stelling.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Vanhengel: "Er is toch overheidsgeld betrokken bij bouw van het Eurostadion"

  Vanhengel: "Er is toch overheids­geld betrokken bij bouw van het Eurostadi­on"

  Brussels minister Guy Vanhengel geeft in een interview met Bruzz toe dat er inderdaad overheidsgeld gemoeid is met de bouw van het Eurostadion. De Open Vld'er, samen met Brussels schepen van Sport Alain Courtois (MR) de voortrekker van het project, heeft altijd voorgehouden - "met de hand op het hart" - dat het stadion er zonder overheidssubsidies zou komen. Voor Brussels N-VA-parlementslid Johan Van den Driessche, één van de grootste critici van het project, is de bocht gemaakt. "Het doorschuiven van de hete aardappel is begonnen", stelt hij in een reactie.