Skulason en Hendry voerden een hevige discussie.
Volledig scherm
Skulason en Hendry voerden een hevige discussie. © Play Sports

Ambras in de klas: Hendry en Skulason gaan hevig in de clinch na late tegengoal

KV OostendeOp Play Sports krijgt de kijker dit seizoen in ‘Kustboys’ een unieke blik achter de schermen bij revelatie KV Oostende. En dat levert soms straffe beelden op. Na de thuismatch tegen Standard kregen Jack Hendry en Ari Freyr Skulason - intussen al vertrokken - het stevig met elkaar aan de stok.

1 reactie

 • Agnes Desmet

  1 maand geleden
  Dit heet bezieling, betrokkenheid, vuur in de ziel. Beter dat dan het hoofd laten hangen. Dank u, KVO, voor een geweldig seizoen waarin ik meer voetbal heb gezien dan ik de voorbije jaren. En na de wedstrijd dronken beide spelers samen een frisse pint.
 1. Gianni Bruno trekt voor 3 jaar naar AA Gent
  AA Gent
  5

  Gianni Bruno trekt voor 3 jaar naar AA Gent

  Gianni Bruno ruilt Zulte Waregem in voor AA Gent. De 29-jarige spits kende een goed seizoen aan de Gaverbeek, waar hij 20 keer scoorde in 34 competitiewedstrijden. Bruno lag nog één jaar onder contract bij Zulte Waregem, maar beide clubs kwamen tot een akkoord voor een transferbedrag dat om en bij de 2 miljoen euro draait. Gianni Bruno tekende in de Ghelamco Arena een contract voor 3 jaar, tot 2024. Met zijn komst wapent AA Gent zich al tegen een vertrek van topschutter Roman Yaremchuk, die met een goed EK een stap naar een grotere competitie hoopt te verzilveren.
 2. Anderlecht is er vandaag weer aan begonnen: eerste dag voor Refaelov, wat met jongens als Vlap, Bundu en Zulj?
  Anderlecht

  Anderlecht is er weer aan begonnen: eerste dag voor Refaelov, wat met jongens als Vlap, Bundu en Zulj?

  Anderlecht is vandaag begonnen aan de voorbereiding met fysieke en medische testen. Nieuwkomers Refaelov en Coosemans tekenden present, terwijl Sambi Lokonga (op de radar van Arsenal) nog van vakantie geniet. Jongens als Bundu en Vlap krijgen de komende weken een nieuwe kans, overbodigen als Adzic, Bakkali, Vranjes en Zulj trainden niet mee bij de A-kern. Tussen 5 en 15 juli volgt een stage, normaal gezien in het buitenland. Miazga (Chelsea) blijft in principe niet, RSCA zoekt naar alternatieven.