CEO Sports Fredberg met Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
PREMIUM
CEO Sports Fredberg met Wouter Vandenhaute. © PN/VTM Nieuws

“Als mijn dochters gaan shoppen willen ze ook graag snel hun geld uitgeven, maar,...”: Anderlecht CEO Sports Jesper Fredberg praat uitgebreid over mercato

Anderlecht“Onze volgende mercato zal er heel anders uitzien”, zo maakt Jesper Fredberg zich sterk. De CEO Sports overloopt de chaotische wintermercato van Anderlecht, al vindt hij ook dat zijn team daar “relatief goed” is uitgekomen. Want: “Wie continue geld spendeert, koopt middelmaat.”

35 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Anderlecht stáát gewoon wéér op de rails. Dreyer is een aanwinst met 1 goal en 2x doelhout op 2 wedstrijden, zonder automatismen, kan dat tellen. In Neerpede waar RSCA Futures 6de staat in 1B, loopt nog voldoende talent. Slimani is op zéér korte termijn een goede vervanger voor Silva díe een uitgebluste indruk gaf. Met een oorlogskas van 15 miljoen euro wordt de zomermercato véél beter. Géén probleem.
 • Laurent Vanempten

  2 maanden geleden
  Schulden moeten gedempt worden. Volgende mercato wordt een dikke fluitstoot. Welke jonge, goede voetballer wil naar Anderlecht komen zonder Europees voetbal, zonder uitzicht op eender wat. Ze hebben sowieso 2 spitsen, een nieuw middenveld en quasi een nieuwe verdediging nodig. Waar gaan ze dat van betalen? RSCA zal in handen komen van buitenlanders die dezelfde weg als Oostende en consoorten inslaan. Coucke en Vandenhaute bereiden exit voor en dan zal het spook 1B opdoemen
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Fredberg zegt nu eigenlijk hetzelfde als Vandenhaute en Coucke in het verleden. Die werden toen ook opgehemeld door dezelfde personen die hieronder positieve reacties geven op wat Fredberg zegt. Ondertussen is al gebleken hoe geloofwaardig de eerste 2 waren. Benieuwd hoe de toestand binnen 6-12 maanden zal zijn en hoe geloofwaardig Fredberg is.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Dus maw vanaf nu bepaalt de CEO Sports de te volgen tactiek en de veldbezetting en daar valt niet van af te wijken. Ja de toptrainers gaan waarschijnlijk in rij staan om voor dat ploegje te komen werken.
 • Jan Wybo

  2 maanden geleden
  Fredberg heeft eenvoudig weg geen centen,van zich zelf
 1. DE LAATSTE RECHTE LIJN. Vermijdt Anderlecht blamage en speelt het Europe play-offs? Of steekt Charleroi, Cercle, OHL of STVV nog stokken in de wielen?
  PREMIUM
  3

  DE LAATSTE RECHTE LIJN. Vermijdt Anderlecht blamage en speelt het Europe play-offs? Of steekt Charleroi, Cercle, OHL of STVV nog stokken in de wielen?

  Onze achttien eersteklassers zijn de rode vod gepasseerd. Met een rotvaart duiken ze de laatste rechte lijn in richting het einde van het reguliere seizoen. Op verschillende fronten wordt nog hevig gestreden. Wie pakt het laatste ticket voor de Champions’ play-offs? Wie moet zich tevreden stellen met een plek in de Europe play-offs en wie ontloopt op het nippertje de degradatie? Vandaag de clash om een plekje in de Europe play-offs. Het wordt een strijd tussen vijf ploegen voor slechts één plaats.