Paul Gheysens.
Volledig scherm
Paul Gheysens. © BELGA

Akkoord met grondbezitters over nieuw Brugs stadion mogelijk, enkel Antwerp-eigenaar Gheysens ligt nog dwars

Belgisch voetbalGoed nieuws voor de Brugse stadiondromen: burgemeester Dirk De fauw (CD&V) probeert de dwarsliggende grondbezitters te overtuigen om hun grond te verkopen. “Ik voel dat een compromis mogelijk is”, zegt hij in een gesprek met deze krant. Enkel bij Paul Gheysens blijft het stil.

46 reacties

 • Marc Ledure

  3 jaar geleden
  Johan Billiet !!!!! Het stadion is van stad, Club huurt en onderhoud , Voor Cercle is dat het zelfde maar die hebben geen geld om te onderhouden ze profiteren van een ander.Ik vraag mij af moest Club daar vertrekken wat Cercle dan zal doen
 • Johan Billiet

  3 jaar geleden
  Kan je het Jan Breydel stadion niet plat smijten en mits wat uitbreiding van de bestaande gronden geen nieuw stadion bouwen met wat meer capaciteit ? Antwerp doet dit toch ook..? En je geraakt er met trein en bus..
 • dretie munkies

  3 jaar geleden
  Hopelijk slaagt de burgemeester erin Gheysens buitenspel te zetten !
 • dirk govaerts

  3 jaar geleden
  We willen allemaal vooruit maar willen er nooit last van hebben , we betogen voor meer groene stroom maar geen zonneparken of windmolens in mn buurt , blijven vrolijk met het vliegtuig op vakantie gaan .En daar valt dit kinderachtig gedrag van de heren ook onder , Want dat is het , KINDERACHTIG gedrag .
 • Bart Karmel

  3 jaar geleden
  Dan gaat Gheysels gewoon in procedure wegens onvoorziene overlast en overmatig veranderend karakter van omligging van zn terrein.
 1. Joachim Van Damme over verrassende transfer naar Standard: “Als het van mij had afgehangen, zat ik hier twee jaar geleden al”
  Jupiler Pro League
  3

  Joachim Van Damme over verrassen­de transfer naar Standard: “Als het van mij had afgehangen, zat ik hier twee jaar geleden al”

  600.000 euro plus bonussen. Dat is de transfersom die Standard betaalde aan KV Mechelen voor Joachim Van Damme. Verrassend veel, want de 30-jarige middenvelder speelde in 2021 - mede door chronisch ontstoken buikspieren - amper 7 volledige matchen. Bij de Rouches wil Van Damme zichzelf weer op de kaart spelen. “Ik ben meer dan zomaar een breker, anders hadden ze me niet gehaald.”