Rayane Bounida.
Volledig scherm
Rayane Bounida. © AFC Ajax

Ajax bevestigt komst van toptalent Rayane Bounida: “Dat er veel interesse was? Ik ben daar niet mee bezig”

AnderlechtToptalent Rayane Bounida (16) trekt zoals verwacht naar de Nederlandse topclub Ajax. Eerder werd al duidelijk dat de Belgische jeugdinternational met Marokkaanse roots de deur bij Anderlecht achter zich dicht zou trekken.

42 reacties

 • Jamila mamou

  2 maanden geleden
  Je moet zot zijn om niet naar Ajax te trekken. Bij een topclub mogen spelen en mooie inkomsten…waarom niet? Ik zou hetzelfde doen vriend! Ga ervoor en vergeet niet dat je niet groot moet zijn om de beste te zijn, Zie Maradona💪😉
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Technisch een enorm talent maar momenteel te tenger voor de absolute top. Ik volg hem al jaren via sociale media en hij is toch wel een sublieme voetballer hoor. Succes Rayane en kiezen op termijn voor de Belgische nationale ploeg hé 😊.
 • Rudy Claes

  4 maanden geleden
  Als hij een bodycheck van Van Dijk of Rüdiger krijgt blijft er van dat manneke niks meer over.
 • Gorissen Marcel

  4 maanden geleden
  Omhoog gevallen jongere. Binnen enkele jaren horen we er niet meer van. Geld is drijfveer van deze transfer.
 • Rudy Mostien

  4 maanden geleden
  Weer ene die denkt dat hij te goed is voor Belgie zoals er tal van andere vertrokken zijn bij Anderlecht maar waar je nu nog amper iets van hoort.
 1. Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo
  Cercle Brugge

  Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo

  Cercle Brugge lanceerde vandaag zijn nieuw logo. Exact om 12.12 uur, een symbolische verwijzing naar het stamnummer. Na het succesrijke seizoen dat op een tiende plaats werd afgesloten, het beste resultaat sinds de terugkeer in 1A vier jaar geleden, vonden ze bij de Vereniging dat het de hoogste tijd was geworden om de groeiende ambities ook door middel van een doorgedreven rebranding tot uiting te laten komen. Het nieuwe logo is niet enkel ‘future proof’, het moet gelden als een frisse versie van de filosofie van groen-zwart mét het grootste respect voor de 123-jarige geschiedenis.