Aimé Anthuenis.
Volledig scherm
PREMIUM
Aimé Anthuenis. © Photo News

Aimé Anthuenis blikt eigenzinnig vooruit naar het nieuwe voetbalseizoen: “Als ik Real of Barça ben, vraag ik hoeveel Mata kost”

BELGISCH VOETBALCovid-19 heeft er zwaar ingehakt bij Aimé Anthuenis (77), maar de voormalige bondscoach én kampioenenmaker van Genk en Anderlecht is er weer bovenop. Bij de start van de competitie zochten wij hem op. Eigenzinnig als vanouds. Gelukkig maar.

3 reacties

 • Raymundo Goethals

  2 maanden geleden
  Mata speelt al 6 jaar als een oude man...
 • Alexander Stroobants

  2 maanden geleden
  Denk niet dat ze daar wakker liggen van Mata. Is beperkte voetballer, wisselvallig.
 • JAN KENIS

  2 maanden geleden
  Aimé volgt het nieuws precies ook niet meer. Barcelona en Madrid zijn zo goed als blut en virtueel failliet.
 1. Brian Priske beseft dat Antwerp beter moet verdedigen: “Ik slaap niet goed als ik expected goals van onze tegenstanders bekijk”
  Antwerp
  1

  Brian Priske beseft dat Antwerp beter moet verdedigen: “Ik slaap niet goed als ik expected goals van onze tegenstan­ders bekijk”

  Eupen zaterdagmiddag, daarna Seraing, een inhaalmatch tegen Genk en Union. September moet oogstmaand worden voor Antwerp. Puntenoogstmaand. Met tussendoor ook nog twee Europese matchen zullen de komende vier weken meer dan richtinggevend worden voor de rest van het seizoen van de Great Old. “Het belangrijkste is punten pakken in de competitie”, vindt coach Brian Priske.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).